moruzAcum mai bine de un an de zile, și anume pe 7 noiembrie 2013, publicam materialul cu titlul Istoria unor minciuni înflăcărate, (http://135.181.90.60/istoria-unor-minciuni-inflacarate-de-victor-craciun/) în care povesteam istoria unei tipese cu iz de tupeistă, apucături de escroacă și atitudini șovine, antiromânești. Dacă matracuca ar fi fost o simplă mincinoasă, mă rog, poate treceam pe lîngă cazul ei clinic.

Dar pentru că individa a fost culeasă de PD-ul euroșarlatan și partajată la Biroul pentru relații interetnice din cadrul Guvernului, am decis să informăm opinia publică cine anume are grijă de etniile conlocuitoare.

Raspuns Biroul relatii interetnice jpgDupă ce materialul a fost publicat, am trimis un demers scumpului guvern euro-șarlatan pentru a afla care este opinia lui privitor la declarațiile năstrușnicei fătuci. Operativ din fire, cabinetul lui Leancă s-a grăbit sî ne informeze în termenii stabiliți de legea chibițului și iată că astăzi, 16 decembrie, peste un an, o lună, două săptămîni și două zile primim în sfîrșit un răspuns prin care suntem anunțați că Marinka Moroz a fost concediată în data de 6 iulie 2014, conform aricolului 85 (1). Deschidem repejor Codul muncii al Republicii Moldova pentru a ne convinge că ceea ce știm noi știu și ei, că nu e nicio confuzie administrativă. Nu e! Acesta, Articolul 85, spune așa:
Demisia
(1) Salariatul are dreptul la demisie – desfacere a contractului individual de muncă, cu excepţia prevederii alin.(41), din proprie iniţiativă, anunţînd despre aceasta angajatorul, prin cerere scrisă, cu 14 zile calendaristice înainte. Curgerea termenului menţionat începe în ziua imediat următoare zilei în care a fost înregistrată cererea.”

Prin urmare, tragem concluzia că zîna Păpușarului a plecat de bună voie și nesilită de nimeni.
Să-i creadă cucii!

(121 accesari)