-1.8 C
Chișinău
vineri, 27 ianuarie, 2023

Brutarul Dorin Mereuță a anunțat că-și încheie afacerea lansată din cauza „bandiților”

Must read

Comentarii recente

Despre aceasta omul de afaceri a anunțat pe o rețea de socializare.

„Brutăria noastră nu va mai funcționa, cel puțin pentru o perioadă nedeterminată de timp, pentru că elementele din anii ’90 nu au dispărut. Atunci când vin bandiții ai de ales – ori le dai, ori ți-l iau. Nu știu ce voi face mai departe, vedem ce spune justiția. Vă rog să nu mă mai sunați, nu cred că în țara noastră se mai poate rezolva ceva. Singura șansă pentru noi e să fugim din țară. Este greu, sunt niște eforturi care ne depășesc, cel puțin personal am încercat să ofer tuturor un produs natural, însă, cu părere de rău, nu mi-a reușit”, a declarat Dorin Mereuță.

Omul de afaceri a mulțumit tuturor celor care au consumat produsele sale și s-au pătruns de spiritul afacerii sale. Dorin Mereuță a investit în afacerea sa cu tradiții din orașul Căușeni încă în 2017. Brutăria sa a produs pâine artizanală, coaptă pe vatră și livrată acasă. Brutăria sa este prima brutărie din Moldova certificată ECO.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

  1. Regretabil dar nu e primul asemenea caz cand cineva ,,te convinge,, să le cedez busnessul. Aici aar trebui ca Statul de Drept – RM să-și spună cuvîntul. Nu de alta dar mai tîrziu va fi mai greu de eradicat acest fenomen rușinos

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri