32.7 C
Chișinău
marți, 28 iunie, 2022

Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” la 145 de ani: A fost lansat blogul BiblioHost, un blog despre și pentru bibliotecă, despre carte și lectură

Must read

Comentarii recente

Lidia Kulikovski, Director adjunct la Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu

În cadrul suitei de evenimente dedicate celor 145 de ani ai Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”, la 13 ianuarie 2022, în Sala cu coloane a Bibliotecii Municipale a avut loc lansarea blogului BiblioHost, organizată în parteneriat cu Teatrul Național „Mihai Eminescu”.

Blogul a fost prezentat publicului de către dr. Mariana Harjevschi, dr. Lidia Kulikovski, dr. hab. Elena Ungureanu, Ivan și Maria Pilchin, Elena Taragan.

BiblioHost este un blog ce conține materiale realizate de membrii Secției Studii și Cercetări și ai Secției Activitate editorială din cadrul Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”.

Blogul este un instrument de găzduire și diseminare a diferitor produse intelectuale despre carte și lectură. Este un blog al ideilor. Un blog despre și pentru bibliotecă. https://bibliohost.wordpress.com/

În cadrul evenimentului participanții au audiat și un mic concert de jazz susținut de Quintetul Kaiser Band, Orchestra de Cameră a Teatrului Național „Mihai Eminescu”, dirijor Serghei Racenco.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri