27.9 C
Chișinău
duminică, 26 iunie, 2022

Basil Rimidado a scris o scrisoare doamnei judecător: ”Copilul răsfățat și iresponsabil al dictaturii – rodica berdilo”

Must read

Comentarii recente

Un tânăr din Chișinău îi scrie judecătoarei Rodica Berdilo o scrisoare deschisă, pe care o distribuie pe FB. În câteva ore mesajul a fost re-distribuit de peste 350 persoane. Iată conținutul scrisorii:

Am scris o scrisoare doamnei judecător. Distribuiți-o, poate o să ajungă într-un final și la dumneaei.
Copilul răsfățat și iresponsabil al dictaturii – rodica berdilo.
Așa vede societatea. Așa văd și eu, cetățean. Mă întreb pe câți galbeni v-ați vândut demnitatea? Mințiți! Și o faceți conștient! Cetățeanul este puterea supremă în stat conform Constituției. Cetățeanul este superior Justiției. Justiția NU poate fi invincibilă.

Am o singura întrebare: cu câți bani ați vândut 200.000 de oameni? Ați uitat că CORUPȚIA UCIDE! Vă anunț, doamna judecătoare, că de acum încolo o să fiți vinovată de toate jafurile ce continuă să aibă loc la primărie. Cum ați făcut dreptate? Evident că nu aveți somn, deoarece știți că în orice moment puteți ajunge după gratii. Candidatul se sancționează, dar nu se invalidează alegerile. Sunteți plătită din banii noștri, dar luați decizii împotriva poporului. Uitați-vă și la video-urile din anii trecuți, în care Dodon, în ziua alegerilor, striga pe la televiziuni: Ieșiți oameni la vot! De ce nu a fost pedepsit după lege, așa cum vă lăudați acum ?

Mie îmi este indiferent ce faceți dumneavoastră noaptea. Dar în același timp mă doare, căci în loc să faceți justiție, ați ales să fiți ROABA CUIVA, ÎMBRĂCATĂ ÎN ROBĂ. Nu trebuie să-i cereți iertare mamei, ci sutelor de mii de cetățeni de la care ați furat viitorul și speranța!
Veți intra în istoria țării, în manualele de istorie ca femeia ce a strangulat justiția. Mama dumneavoastră știe că vă vindeți pentru bani? V-ați bătut joc de viitorul poporului. O să vă ajungă lacrimile lui. Ați adus suferință unei țări întregi. Ne acuzi pe noi: „mă umiliţi pe mine personal,umiliţi imaginea justiţiei şi a tuturor judecătorilor, care mai au curajul să muncească în țară.” Nu ți-i rușine? Ne-ați alungat pe noi în străinătate prin justiția voastră. Credeți că peste hotare înoţi în miere de albini? Nu, dragă judecător, peste hotare eşti un peşte fară aer când e scos din apa lui largă, eşti trist și dorul de cei dragi te doboară. Scoți din buzunar o poză a părinților, te încurajezi și mergi mai departe. Asta e străinătatea. Voi, judecătorii, nu vă puteți deștepta din somnul dulce legănat de foșnetul banilor.

Știți ceva, doamnă judecătoare ( rodica berdilo), nu cred că mama dumitale, a protestat alături de mama mea. Nu cred că copiii dumneavoastră au rămas singuri, deoarece munceați la greu undeva prin Anglia. Huzuriți aici lângă cei dragi și vă este comod să respectați ordinile oligarhilor. Nu vă victimizați, doamnă judecătoare, spunând că vă este greu ca tânăr. Ce salariu aveți? Ce salariu au alți tineri? Tare mă tem că numele dvs. va fi călcat așa cum ați călcat în picioare cele peste 200 000 de oameni. Ticăloşia dvs. o veți simți mai târziu. Totul după faptă. Timpurile se schimbă. Credeți că o să fiți mereu sub protecția Șefului. Sunt sigur că dormiți noaptea foarte bine și nu vă afectează deloc ce se petrece în țară, deoarece justiția își umple buzunarele de la oligarhi. Astăzi am auzit cum doi locuitori din capitală vorbeau despre dvs. și ziceau că oriunde o să vă aflați o să vă huiduiască și blesteme, iar dacă unul dintre Guvernanți vă oferă un loc în avionul lor, mai bine să plecați din țară.

Șefii, banii, funcțiile vin și pleacă, dar judecător cinstit în ochii oamenilor nu veți fi niciodată. De popor nu vă pasă, dar la Judecata de Apoi ce probe veți lua cu dvs.? Îmi este greață când aud cuvântul justiție. Să vă pedepsească Dumnezeu pe toți corupții, deoarece Dumnezeu e Mare. Mi-i silă de voi și de scenariile voastre. Vreți aprecieri? Câte dosare se pierd la Cedo? Câți oameni au murit din cauza nedreptății voastre ( Brăguță, 7 aprilie). Daca dvs., doamnă judecătoare, ați folosit „portițele” Cuiva din lege pentru a lua o Hotarare convenabilă acestuia, care ne duce în dictatură, deschideți-vă larg brațele pentru hulă, batjocură și blestem. Cât e de simplu sa te „acoperi” cu legea, doamnă rodica berdilo! Vă este milă de oamenii apropiați dvs.? Dar de familile noastre vă este milă? Oamenii au înțeles ce suflet aveți și dacă după lege ați ajuns să decideți soarta poporului, de ce poporul să nu decidă soarta dumneavoastră?

Puteți să continuați să o faceți pe „deșteapta”, vă stă bine! Oarecum, adevărul e unul: Sunteți vândută din cap până-n picoare. Aici este vorba de trădare de țară. Sper să nu puteți dormi încă multe nopți înainte,fiindcă din cauza deciziei dvs. nu doarme aproape un popor. Nu implicați cuvântul „mama” în afacerile dvs. E rușinos. Eu cred că ar trebui să vă găsiți un loc de muncă peste hotare, deoarece în Moldova nu cred că o să aveți un viitor profesional. Ați intrat în horă, dansați, doar că muzica e posibil să se schimbe. Mi-ați furat votul, timpul prețios și banii cheltuiți, dar ce e mai grav mi-ați călcat în picioare demnitatea de cetățean al acestei țări. Cum nu vii tu, Țepeș Doamne (…)

De ce nu luptați pentru miliardul furat și pus pe spatele poporului? De ce Politicieni corupți deschid magazine sociale. De ce, de ce, de ce? O bătrânică mi-a spus că în asemenea cazuri trebuie să ieșiți în fața POPORULUI și să vă pocăiți că nu ați îndeplinit comenzile cuiva, că nu ați luat bani și să vă jurați pe familie cu mâna pe Sfânta Scriptură, dar înainte de aceasta să vă duceți la o biserică și să întrebați ce înseamnă lucrul acesta. Să vă gândiți bine! Acceptați sentința poporului cu demnitate,iar dacă vă credeți nevinovată și aveți dovezi, puteți demonstra și la Haga.

Veți rămîne în istorie ca judecător blestemat de la mic la mare: de copii, părinți, invalizi, pensionari. Chiar credeți dvs. că noi, oamenii, suntem așa de proști? Dvs. credeți că noi cu toții cumpărăm diplome? Ați respectat totul, cu excepția Legii!
Oamenii sunt în extaz că, în sfârsit, s-a terminat cu abuzurile din Justiție. Am învins! Gata, puteți să ieșiți deja pe la televiziuni. Vă așteptăm cu flori. Din ce ipostază ați scris doamna rodica berdilo? A judecătorului, a mincinosului sau a lingușitorului?
Aveți măcar decența să nu ne mai scârbiti cu amintirea dumneavoastră! Doamna judecătoare, mai aveți bani de pâine?

V-a scris un profesor. Încă ceva, mesajul dvs. e plin cu greșeli de tot genul. Să fiți mai atentă. Știți ce poate însemna o greșeală în justiție ( „sunt” nu „sânt”).

Sursa:1md.online

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri