-0.8 C
Chișinău
marți, 7 februarie, 2023

Bașcana UTA Găgăuzia, Irina Vlah despre reținerea lui Stoianoglo: „Instituțiile statului au acționat după ordin, și nu după lege”

Must read

Comentarii recente

Bașcana UTA  Găgăuzia, Irina Vlah, a venit cu o adresare către conducerea Republicii Moldova în legătura cu reținerea șefului suspendat al Procuraturii Generale, Alexandru Stoianoglo. Aceasta a menționat că există îngrijorări, iar acțiunile întreprinse față de Alexandru Stoianoglo sunt un spectacol regizat, prin care conducerea politică a țării încearcă să simuleze respectarea legii. Mesajul a fost postat pe Facebook.

„Precum în cele mai întunecate timpuri ale dictaturii, în câteva ore, a apărut un dosar penal și niște probe, suficiente pentru a realiza percheziții și pentru a aresta procurorul general și soția lui. Este evident că, instituțiile statului au acționat după ordin, și nu după lege”, se arată în mesajul postat.

Totodată, Irina Vlah crede că a fost o presiune directă asupra lui Alexandru Stoianoglo pentru a-l determina să tacă.

„Alexandru Stoianoglo este un om cu un simț dezvoltat al demnității personale, mult mai dezvoltat decât cei care-l atacă. Îndemn toți factorii decizionali să revină în câmpul dreptului democratic și să respecte libertățile și drepturile dlui Stoianoglo”, a mai spus Irina Vlah.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri