2.7 C
Chișinău
miercuri, 1 decembrie, 2021

Au semnat pentru Andrei Năstase; Locuitorii din raionul Sângerei, în susţinerea liderului PPDA la prezidenţiale

Must read

Comentarii recente

sangerei andreiVor ca Andrei Năstase să devină preşedinte de ţară. Asta au spus mai mulţi locuitori ai raionului Sângerei, care au semnat în susţinerea candidatului Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr la prezidenţiale. Membrii Platformei DA speră să adune cât mai repede semnăturile necesare, întrucât, spun ei, alegerile prezidenţiale sunt singura şansă de a scoate ţara din captivitate. 

La rândul lor, membrii Platformei Demnitate şi Adevăr i-au îndemnat pe localnici să participe la scrutinul de pe 30 octombrie pentru a alege un preşedinte al poporului, care va putea să salveze Republica Moldova din captivitate.

Înainte de a veni la Sângerei, Andrei Năstase împreună cu alţi reprezentanţi ai Platformei DA s-au întâlnit cu locuitorii din satul Peresecina, raionul Orhei. La întrevedere a venit şi primarul localităţii, care este membru al PD. Alesul local a început să-l laude pe prim-vicepreşedintele formaţiunii, Vladimir Plahotniuc, însă a fost întrerupt de localnici, care l-au luat la rost.

Pentru a se putea înscrie în cursa electorală, candidaţii pentru funcţia de preşedinte al Republicii Moldova au nevoie de cel puţin 15 mii de semnături. Acestea trebuie să fie adunate din cel puţin 18 raioane. Perioada de colectare se încheie pe 29 septembrie.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri