18 C
Chișinău
joi, 26 mai, 2022

Au fost aleși învingătorii acțiunii „Împodobește-ți bradul în localitatea ta!”, lansată de șefa statului Maia Sandu

Must read

Comentarii recente

La Președinție au fost invitate echipele care au adunat cele mai multe voturi din totalul de peste 90 de fotografii, venite în ultimele săptămâni în cadrul acțiunii „Împodobește-ți bradul în localitatea ta!”, lansată de Maia Sandu.

Președinta, împreună cu consilierii prezidențiali, au remarcat pomii împodobiți original de Alexandru Pătraș din satul Pohoarna, raionul Șoldănești, echipa de la Biblioteca Publică din Mândrești, Telenești, elevii Gimnaziului din Zăicana, Criuleni și Adrian Portărescu, căruia îi este dedicată această campanie.

Președinta i-a urat multă sănătate tânărului, menționând că a sesizat Ministerul Sănătății cu privire la problema sa de sănătate, având speranța că va fi găsită o soluție pentru a-l ajuta.

„I-am felicitat pentru efortul depus la crearea unui Pom de Crăciun original și le-am mulțumit pentru implicarea activă, de la mic la mare, în viața comunității lor. De fiecare dintre noi depinde cum va arăta satul sau orașul în care trăim”, a afirmat președinta Maia Sandu.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri