-0.8 C
Chișinău
marți, 7 februarie, 2023

ASP va majora capacităţile de examinare pentru obţinerea permisului de conducere auto

Must read

Comentarii recente

Agenţia Servicii Publice (ASP) a iniţiat măsuri de majorare a capacităţilor operaţionale de examinare pentru obţinerea permisului de conducere auto în cadrul subdiviziunii municipiului Chişinău.

Potrivit instituţiei, în scopul îmbunătăţirii serviciilor de programare la examen, Agenţia Servicii Publice, în cadrul unui exerciţiu pilot, anunţă despre suplimentarea capacităţilor de examinare la proba practică, cutie mecanică, categoria B în cadrul subdiviziunii Chişinău, cu majorarea cotei de programare la examen cu câte 95 pe zi (în total cu 190 de programări), iniţiat pentru zilele de sâmbătă şi luni (23 şi 25 octombrie curent), relatează Moldpres.

„Programarea la probele teoretică şi practică ale examenului de obţinere a permisului de conducere poate fi făcută online prin accesarea link-ul: https://programari2.registru.md/, sau telefonic la Call-centru 14909”, indică ASP.

Agenţia susţine că, în limita posibilităţilor, va continua această practică de a majora cota de programare în zilele de sâmbătă şi luni în cadrul subdiviziunii Chişinău, precum şi în toate subdiviziunile teritoriale de competenţă.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri