-1.8 C
Chișinău
sâmbătă, 28 ianuarie, 2023

Asociația Judecătorilor are un președinte interimar, după ce Clima a demisionat

Must read

Comentarii recente

Consiliul executiv al Asociației Judecătorilor, anunță că astăzi s-a întrunit în ședința Consiliului executiv al Asociației, în cadrul căreia a luat act de cererea de demisie a Președintelui Asociației Judecătorilor din Moldova, judecătorul Clima Vladislav și a desemnat în calitate de președinte interimar al Asociației, până la desfășurarea Congresului Asociației Judecătorilor pe magistratul judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, Ion Chirtoacă.

„Totodată în temeiul prevederilor art. 28 din Legea nr. 86 din 11 iunie 2020, cu privire la organizațiile necomerciale, având în vedere necesitatea aducerii în concordanță a reglementărilor statutare ale Asociației la reglementările Legii, Consiliul executiv al Asociației a decis convocarea Congresului Asociației Judecătorilor din Republica Moldova la data de 05 februarie 2022, orele 11:00 (ordinea de zi și locația urmând a fi stabilită ulterior).

Concomitent, Consiliul executiv al Asociației Judecătorilor din Republica Moldova a dezbătut și acceptat în principiu opinia Asociației Judecătorilor din Republica Moldova asupra proiectului conceptului privind evaluarea extraordinară a judecătorilor și procurorilor, elaborat de către președintele în demisie al asociației, Clima Vladislav, împuternicind președintele interimar, dl Ion Chirtoacă cu definitivarea și publicarea opiniei”, menționează într-un comunicat Asociația Judecătorilor din Republica Moldova.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri