arsenalAcum mulţi ani din Chişinău a dispărut un deputat. Vlad Cubreacov a apărut aşa cum a dispărut – subit. Poveştile sale sunt spuse acum la grădiniţă pentru a fi speriaţi bebeluşii neascultători, pentru că nu impresionează pe nimeni.

Cu ceva timp în urmă, fostul director al Serviciului de Informaţii şi Securitate (SIS) a fost răpit de oameni necunoscuţi, iar bârfele care circulau în Chişinău spuneau că Artur Reşetnicov ar fi fost abuzat sexual. Nimeni nu i-a găsit pe nenorociţii care i-au făcut asta lui Arturaş, om de casă al lui Voronin. Cert este că şi povestea asta a fost dată uitării, iar bravii poliţişti nu au descoperit făptaşii, care pur şi simplu s-au evaporat sau nu au existat.

Anul trecut, Gheorghe Papuc, un fost ministru al Afacerilor Interne a fost condamnat, dar în loc să fi fost încarcerat chiar în sala de judecată, individul a plecat om liber. Şi dus a fost. Serviciile ”îl caută” şi în bortă de şarpe. Sunt convins, chiar dacă ar apărea în faţa MAI, nimeni nu s-ar obosi să-l aresteze.

În momentul în care a devenit cunoscută dispariţia miliardului o maşină cu multe acte bancare, probabil cele mai importante acte, a fost furată şi incendiată. Făptaşii nu au fost găsiţi nici acum. Chestia ciudată este că acte importante au fost puse toate într-o maşină, iar hoţii au ştiut ce maşină să fure. De fapt, ce să fure? Că nu au furat nimic. O fi vorba de un piroman mai excentric, îi place să dea foc maşinilor cu acte din bănci.

Acum două săptămâni, poliţia şi nu mai ştiu ce instituţii ale ”statului” Republica Moldova l-au prins pe un cetăţean român, George Simion, şi l-au expulzat din ţară. Ce coincidenţă? Cetăţeanul urma să participe la un protest pro Unire. Teoretic, au încercat să-i sperie pe oameni. Practic, la mitingul pro Unire au fost mai mulţi ca niciodată.

Ieri, bravii poliţişti moldoveni au descoperit un ”arsenal” de cocktailuri Molotov. Ciudat, dar ”arsenalul” se afla într-o clădire părăsită, deci putea fi plasat acolo de oricine. Eu nu înţeleg, cine depozitează cocktailuri Molotov? Acestea se fac foarte uşor. Doar ”teroriştii” moldoveni au astfel de ”arsenal”. Coincidenţă sau nu, dar urmează un alt protest în centrul Chişinăului.

Concluzia. Băieţii care organizează toate tâmpeniile descrise de mine mai sus au foarte puţină imaginaţie şi, de regulă, dau greş. Nu sunt în stare să facă o chestie credibilă. Le lipseşte ştaiful. Ai impresia că sunt nişte copii care se joacă în nisip. Măi, băieţi, eu v-aş da afară. Eficienţă – zero. Impact la fel. Staţi să vedeţi câţi oameni vor veni în PMAN, la protest. Voi credeţi că aţi speriat pe cineva?

Sursa: cojocari.ro

(153 accesari)