26.1 C
Chișinău
marți, 28 iunie, 2022

Armand Goşu: Singura şansă pe care o mai au Maia Sandu şi Andrei Năstase ca să împiedice implementarea proiectului privind sistemul mixt este să scoată lumea în stradă la proteste

Must read

Comentarii recente

După ce guvernarea a declarat deschis că va modifica sistemul electoral în unul mixt, în pofida recomandărilor Comisiei de la Veneţia şi a altor instituţii europene, comentatorul politic român, Armand Goşu, afirmă că singura şansă de a opri această golănie care va îngropa democraţia din Moldova este ca cetăţenii să iasă la proteste.

„Văd că Plahotniuc şi Dodon îşi văd de drumul lor şi ameninţă că vor impune sistemul mixt, în ciuda recomandărilor Comisiei de la Veneţia şi a condiţionalităţilor fixate marţi de Parlamentul European pentru un pachet financiar de 100 de milioane Euro, promovat de europalamentarul Moisă, din PSD (tovarăşii din România ai lui Plahontiuc). Cum birocraţia europeană nu se va supăra prea tare dacă-i prind pe Plahontiuc şi Dodon cu mâna în bugetul UE”, a declarat Armand Goşu.

Potrivit analistului politic român, o soluţie pentru stopa implementarea proiectului ar fi protestele.

„Mi-e teamă că singura şansă pe care Maia Sandu şi Andrei Năstase o mai au ca să împiedice această golănie care va îngropa democraţia din Moldova, este să scoată lumea în stradă la proteste…. Însă, o Moldovă destabilizată politic acum în mijlocul verii este un scenariu de coşmar. Mai ales pentru Bucureşti care a contribuit din plin la criza din Moldova, prin susţinerea acordată oligarhului Plahotniuc”, a spus analistul politic român.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

  1. Da nici jupânul Plahotniuc nu pierde timpul oameni buni! El și-a chemat-o în ajutor pe oportunista Alocica Mândâcanu-Mutelică. Alocica va recita foarte convingător povestea Votului Mixt. Desigur băgăcioasa Alocica Mândâcanu-Mutelică nu recită povești „na șaru”. Jupânul Plahotniuc a plătit cât a trebuit, c-o face de la popor și pentru popor.

    P.S. Gurile rele spun, că răposatul maestru Valentin Mândăcanu se va răsuci în mormânt ascultând poveștile nurorii sale, dar viii cu viii și morții cu morții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri