23.2 C
Chișinău
luni, 26 septembrie, 2022

Armand Goșu, despre principalul beneficiar al votului uninominal

Must read

Comentarii recente

armand gosuComentatorul politic din România, bun cunoscător al realităților din R. Moldova, Armand Goșu susține că PD a călcat în picioare unul dintre principiile democrației. ”PD a avut 19 deputați, după alegerile din 2014, dar prin diverse trucuri (acuzații grave de șantaj) a ajuns să controleze o majoritate parlamentară”.

Participând la conferința internațională „Schimbarea sistemului electoral: Pro și Contra“, care s-a desfășurat la Chișinău, istoricul e de părere că ar fi bine ca ”aceste dezbateri, la nivel intern, să apropie pozițiile celor două tabere, care au transformat această dezbatere din una tehnică, în una politică foarte aprigă. Greu de anticipat rezultatele. Tabăra PD și-a adus din teritoriu pe post de ”avocați” primari agresivi împotriva opoziției extra-parlamentare”.

Armand Goșu crede că noul sistem electoral va pava drumul pentru PSRM care în viitorul Parlament va fi principalul beneficiar.

De asemenea, istoricul vorbește și cine este principalul opozant în momentul de față al liderului PD, Vlad Plahotniuc.

Vedeți mai jos o scurtă declarație a comentatorului Armand Goșu, pe care a făcut-o la una dintre pauzele din cadrul acestei conferințe.

Sursa:elenarobu.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri