20 C
Chișinău
sâmbătă, 1 octombrie, 2022

Apelul unui reprezentant al Platormei DA către partenerii de dezvoltare ai RM: „Regimul devine tot mai autoritar; Ce spuneţi, partenerii noştri în calea spre dictatură?”

Must read

Comentarii recente

alexandru slusariMembrul Platformei Demnitate şi Adevăr, Alexandru Slusari, a venit cu un mesaj pentru partenerii de dezvoltare ai RM, după ce CSM a decis începerea urmăririi penale a magistratei Domnica Manole pentru că a dispus anterior organizarea referendumului republican de către CEC.

„Partenerilor noştri de dezvoltare! Voi mai vedeţi dezvoltare în justiţia din RM după evenimentul de azi, când regimul tot mai autoritar s-a răzbunat exemplar pe un judecător onest, fără ca să atingă zeci de judecători corupţi? Oare Plahotniuc a negociat cu cineva din voi că poate să facă nişte reforme doar în situaţia când în ţară va fi linişte ca la cimitir? „Opoziţia reală să fie represată, oamenii activi să plece, demnitari de stat cu opinii independente să fie concediaţi. În frica reformele merg mai bine” – asta este teza lui Plahotniuc. Cu dânsul totul este clar, dar ce spuneţi voi, partenerii noştri în calea spre dictatură. Cineva mi-a sugerat ideea că prima reacţie va apărea doar atunci când oameni care nu sunt de acord cu regimul vor fi împuşcaţi în stradă în plină zi. Eu mai sper că el totuşi greşeşte şi noi nu ajungem la stadioanele morţilor, aşa cum a fost în perioada lui Pinochet”, este mesajul postat pe Facebook de Alexandru Slusari.

Surssa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri