-2.3 C
Chișinău
marți, 6 decembrie, 2022

Apel din PMAN către veteranii de război, medici, profesori, tineri şi studenţi, foşti deputaţi şi ofiţeri

Must read

Comentarii recente

4 octombrie ora 12Sloganuri antiguvernare au răsunat astăzi şi în Piaţa Marii Adunări Naţionale, aşa cum se întâmplă zilnic, deja de trei săptămâni. Oamenii şi-au cerut ţara înapoi şi s-au declarat gata să lupte în continuare pentru viitorul copiilor lor.

S-au împlinit exact trei săptămâni de la Marea Adunare Naţională de pe 6 septembrie. Astăzi, la fel ca şi în prima zi oamenii prezenţi în Piaţa Marii Adunări Naţionale au scandat lozinci antiguvernamentale şi şi-au cerut ţara înapoi.

Printre manifestanţi nu au lipsit nici reprezentanţii Consiliului Marii Adunări Naţionale, dar şi activişti civici care au făcut apeluri către diferite entităţi sociale precum foşti deputaţi, ofiţeri, veterani de război, medici, profesori, dar tinerii generaţii pentru a fi prezenţi pe data de 4 octombrie, atunci când va avea loc Mare Adunare Naţională.

În Piaţa Marii Adunări Naţionale a fost făcut şi câte un apel la adresa veteranilor de război, dar şi ofiţerilor pentru a se alătura cetăţenilor pe data de 4 octombrie.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri