-4.8 C
Chișinău
joi, 9 februarie, 2023

Andrei Spînu îndeamnă oamenii să aplice pentru cele 22 de locuri vacante la ministerul său: Abia aștept să vă cunosc!

Must read

Comentarii recente

Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova nu și-a completat deocamdată statele și dispune de 22 de locuri vacante. Cel puțin, aceasta reiese din anunțul ministrului Andrei Spînu, postat pe Facebook

„Vino și pune umărul. Avem 22 funcții vacante” – scrie ministrul, menționând că se dorește a se găsi „22 de specialiști care să ne ajute să mișcăm lucrurile din loc”.

„De cine avem nevoie? De oameni integri, corecți, proactivi, profesioniști și care își iubesc țara. Vrem o administrație bună la Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova – să facem infrastructură care să țină în timp, să creștem calitatea transportului, să investim în surse energetice diversificate, iar zonele urbane/rurale să se dezvolte nu doar pe hârtie și în vorbe, ci în proiecte reale pentru oameni!” – mai declară Andrei Spînu.

Ministrul le dorește eventualilor candidați baftă în procesul de recrutare și menționează că abia așteaptă să-i cunoască.

Termenul limită de depunere a cererilor este 5 noimebrie.

Amintim că ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, condus de Andrei Spînu, viceprim-ministru, are o nouă organigramă după separarea de ministerul Economiei, iar efectivul-limită al aparatului central al Ministerului va constitui 100 de unități. Concomitent, ministerul va avea patru secretari de stat, un secretar general al ministerului şi un colegiu.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri