23.3 C
Chișinău
marți, 27 septembrie, 2022

Andrei Popov: Regimul îl atacă dur pe Andrei Năstase pentru că o victorie a acestuia la prezidenţiale este o variantă inacceptabilă

Must read

Comentarii recente

popov andreiGuvernarea îl atacă dur pe liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, pentru că înţelege că acesta ar putea deveni un lider popular care să demonteze regimul, iar o victorie a sa la alegerile prezidenţiale este o variantă inacceptabilă.

Declaraţiile aparţin ex-ambasadorului Republicii Moldova în Austria şi fost membru al PD, Andrei Popov.

„Atacurile dure în adresa lui Andrei Năstase continuă pentru a distruge acest candidat. Acest fapt arată că victoria sa în turul doi este o variantă inacceptabilă şi faptul că puterea loveşte atât de dur în Năstase deja trezeşte repulsie în rândul populaţiei”, a declarat Andrei Popov în cadrul emisiunii „Glavnîi Vopros” de la NTV.

„Nu poţi să lupţi contra acestui sistem prin declaraţii. Trebuie să fii capabil să conduci o echipă, să reuşeşti să obţin sprijin pe interior şi exterior, iar în caz de necesitate să reuşeşti să aduni 100-150 de mii de oameni în piaţă. Acestea sunt calităţile unui lider care ar putea schimba situaţia. Consider că de asta acum îl atacă atât de dur pe Andrei Năstase. Ei ştiu că acesta are un potenţial de a deveni lider popular”, a mai spus Andrei Popov.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri