18.4 C
Chișinău
duminică, 26 iunie, 2022

Andrei Năstase: „Voi continua să transpir pentru cetăţenii RM, pentru schimbarea în bine, pentru a scăpa ţara de această mizerie pe nume Plaho-Dodon”

Must read

Comentarii recente

„Voi continua să transpir pentru cetăţenii Republicii Moldova şi pentru schimbarea în bine”. Astfel a comentat preşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, campania de denigrare a persoanei sale, pusă la cale de regimul de la guvernare.

După ce ieri centrul capitalei a fost împânzit cu pliante denigratoare în adresa liderului Platformei DA, astăzi însăşi poliţia păzea boxele instalate chiar în Piaţa Marii Adunări Naţionale, menite să-l defăimeze pe Andrei Năstase.

„Dacă păcatul meu mare este de a transpira, îmi asum această crimă. Comparaţi „crima” de a transpira cu furtul miliardelor, cu spălătoria de 30 de miliarde a mafiei ruseşti prin justiţia din Moldova, cu tot ce face Plahotniuc în ultimii 15 ani, fie din spatele guvernării comuniste, fie din faţa hâdă a unei guvernări pretins europene”, a declarat Andrei Năstase.

„Acest individ de atât este în stare. Au verificat peste tot, în toate intimităţile mele. Mi-au intrat în casă, mi-au interceptat telefoanele, mi-au urmărit familia, acum mi-au intrat şi între picioare. Dacă tot ce au găsit este păcatul meu de a transpira, mi-l asum cu toată responsabilitatea. Să ştiţi că o să mai fac asemenea „crime”. O să mai transpir pentru cetăţenii Republicii Moldova, pentru ţara mea, pentru schimbarea în bine, pentru a scăpa de această mizerie pe nume Plaho-Dodon”, a adăugat preşedintele Platformei DA, care i-a reproşat oligarhului Plahotniuc că niciodată nu a transpirat pentru cetăţeni.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

3 COMENTARII

  1. OLIGARHUL TRAHOTNIUC „TRANSPIRĂ” CÂTE 20 DE ORE DIN 24!

    Păi, bine bre! Dacă-i vorba de cine și pe unde transpiră, apoi pe așa căldură pârțul Trahotniuc la sigur transpiră, deasupra rățuștelor alea de la Edelweiss. Au văzut toți cât de galeș Lara Moraru își privea șeful în reportajul „O zi din viața lui Vlad Plahotniuc” de burtosul „jurnalist” pupcurist Cristian Tabără! Se pare, că Trahotniuc cu „transpirație” își începe ziua de „muncă” și cu „transpirație” și-o termină!

  2. Fiecare transpiră în felul său. Eu ași transpira ca Trahotniuc, dar nu prea am bani și nici cu sănătatea pe așa zăpușeală nu stau chiar bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri