3 C
Chișinău
marți, 18 ianuarie, 2022

Andrei Năstase vine cu un mesaj de mulţumire: „O zi de august care mi-a adus atâtea bucurii! Voi ţine cont de toate mesajele voastre, pentru că în ele persistă încrederea că putem face viaţa mai bună”

Must read

Comentarii recente

Liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, a venit cu un mesaj de mulţumire după ce ieri a fost ziua sa de naştere.

„O zi de august care mi-a adus atâtea bucurii! Dimineaţă eram la Iaşi, în oraşul irepetabil al adolescenţei, studenţiei şi dragostei mele. În drum spre Chişinău am vorbit sufleteşte cu copiii noştri aflaţi departe de Acasă… După amiază am avut onoarea să mă aflu printre colegii mei veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afară, oameni ai Demnităţii şi Adevărului, din cea mai frumoasă echipă a rezistenţei populare.

Sunt atât de diferiţi, sunt atât de aceiaşi. Oameni ai revoltei manifestată şi stăpânită cu raţiune şi demnitate, oameni ai dreptăţii, făuritorii viitorului Acasă. Oameni care nu acceptă jumătăţile de măsură, oameni care nu vor ceda niciodată, gata oricând să-şi pună inima pe altarul ţării. Sunt mândru să fiu unul dintre ei”, scrie Andrei Năstase.

Totodată, liderul Platformei DA mulţumeşte pentru toate mesajele primite. „Pe parcursul întregii zile am primit mii de mesaje de felicitare, de încurajare, de susţinere, din care nu au lipsit gândurile bune şi la adresa Familiei, a Mamei, a Fratelui meu. Au fost de Acasă şi, deopotrivă, din Diasporă. Toate sunt importante, de toate voi ţine cont. Pentru că sunt de la voi, cei mai apropiaţi, cei mai demni şi cei mai sinceri. Şi pentru că în toate persistă ÎNCREDEREA că doar împreună putem face viaţa mai bună. Vă mulţumesc din suflet tuturor! Vă strâng din inimă mâna fiecăruia şi Vă cuprind cu mult drag şi prietenie”, mai scrie Andrei Năstase, pe pagina sa de Facebook.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri