0.4 C
Chișinău
duminică, 23 ianuarie, 2022

Andrei Năstase: „Televiziunile controlate de Plahotniuc au distorsionat declaraţiile făcute de mine personal, prezentând o inepţie pe care nu o poţi asocia cu Platforma DA”

Must read

Comentarii recente

Preşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, a declarat că holdingul media al lui Plahotniuc continuă să dezinformeze şi să distorsioneze declaraţiile liderilor opoziţiei antioligarhice.

Andrei Năstase spune că cel mai recent caz a fost înregistrat ieri, când la posturile de televiziune controlate de oligarh a fost  prezentată o declaraţie care nici măcar nu a existat.

„Holdingul lui Plahotniuc intoxică cetăţenii, îi manipulează, îi denigrează şi pe ei odată cu liderii mişcării protestatare. Aţi văzut cum ieri la televiziunile controlate de Plahotniuc au fost distorsionate declaraţiile făcute de mine personal, dar şi declaraţiile altor partide antioligarhice. Noi am condamnat întotdeauna ceea ce se întâmplă la Nistru, faptul că Igor Dodon împreună cu Plahotniuc îşi bat joc de cetăţenii noştri. Iată că mi-a fost pus în cârcă că am dori ca trupele ruse să rămână în Republica Moldova.

O inepţie pe care nu o poţi asocia cu Platforma DA. Dar iată că aceşti criminali, pentru că nu poţi să numeşti altfel, nişte  mercenari ai lui Plahotniuc, au reuşit prin nişte epave de la Bucureşti, prin oameni care în România nu şi-ar găsit de un loc de muncă, să denigreze opoziţia din Republica Moldova. Mă refer  aici la Tabără. Îl voi acţiona în judecată, dar nu în judecata lui Plahotniuc de aici. Pentru că să-mi pună în gură lucruri pe care nu le-am spus niciodată, este strigător la cer. Un jurnalist nu-şi poate  permite aşa ceva. Să se autosesizeze CCA cu privire la inepţiile şi dezinformarea pe care o produce Publika TV seară de seară. Este un fals”, a menţionat Andrei Năstase.

„Avem atâtea persecuţii politice, avem arestaţi politici, avem prizonieri politici, persecuţiile asupra liderilor şi am membrilor Platformei DA nu contenesc. În fiecare zi se produce câte ceva. Noi acumulăm aceste informaţii şi le prezentăm instituţiilor internaţionale. Atât timp cât statul RM este capturat şi instituţiile unde ar trebui să deplângem aceste acţiuni sunt la cheremul, degeaba ne-am adresa. Calea noastră sunt instituţiile internaţionale de drept. Ne adresăm instituţiilor internaţionale şi în legătură cu linşajul mediatic la care suntem supuşi”, a adăugat Andrei Năstase.

Totodată, liderul Platformei DA a citit declaraţia făcută ieri, solicitând ca această opinie să fie pusă pe post ca drept la replică.

„Pentru a se salva de furia populaţiei pauperizate, Plahotniuc a tot încercat, pe parcursul ultimilor doi ani, să provoace un nou 7 aprilie 2009. Platforma DA a reuşit să păstreze liniştea şi pacea, deturnându-i toate planurile, iar când a fost cazul, şi cu aportul ministrului Jizdan. Cel care în 92 trafica femei acasă şi în Turcia, atunci când copiii şi fraţii noştri îşi sacrificau sănătatea şi viaţa apărând independenţa ţării, azi trafică procurori şi judecători, şefi ai unor organizaţii de veterani, dar şi deputaţi cu care adoptă sisteme electorale ce instituie votul etnic şi teritorii electorale etno-politice şi face totul pentru a provoca un nou război la Nistru. Rolul de idiot util perfect i-l joacă Dodon, în care, la prezidenţiale, a investit resurse logistice, mediatice, administrative şi financiare provenite din furtul miliardului şi din spălătoria mafiei ruseşti de 30 miliarde dolari.

Dar nu mai puţin utili îi sunt prietenii săi mafioţi de la Bucureşti, Kiev, Moscova şi Tiraspol. În nebunia lui, Plahotniuc crede că tinerii noştri şi Occidentul ar interveni de partea sa, ştiind că nici personal, nici anturajul lor cu Dodon nu vor participa la război, şi cu atât mai puţin ar participa progeniturile lor. Regimul acestui sociopat există alimentându-se din dezbinarea, ura, dezamăgirea şi deznădejdea cultivată oamenilor prin propaganda de la televiziunile străine retransmise de holdingul său, dar şi cele autohtone din cadrul acestuia, întreţinute pe bani furaţi tot de la cetăţeni. Suntem obligaţi să-l oprim cât încă nu e prea târziu. Protestul paşnic, civilizat, determinat e cea mai de temut arma a noastră”, declarat ieri liderul Platformei DA.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

 1. Credeam, că cunosc foarte bine matrapazlâcurile lui Plahotniuc. Dar
  am înțeles zilele acestea, că șulerul Plahotniuc prin holdingul său
  media m-a tras pe sfoară și pe mine.

  Într-adevăr televiziunile controlate de Plahotniuc au distorsionat
  declaraţiile făcute de Dl Andrei Năstase, prezentând o inepţie pe
  care nu o poţi asocia cu Platforma DA. Dl Andrei Năstase spunea, că
  „noi am condamnat întotdeauna ceea ce se întâmplă la Nistru, faptul
  că Igor Dodon împreună cu Plahotniuc îşi bat joc de cetăţenii noştri.
  Iată că mi-a fost pus în cârcă că am dori ca trupele ruse să rămână
  în Republica Moldova”.

  Matrapazlâcul lui Plahotniuc este evident, de aceea îmi permit să vă
  sugerez să fiți atenți, citind insinuările holdingului media, care
  la prima vedere par veridice, dar la o privire în profunzime nu sunt
  decât minciuni sfruntate.

  Discipolii matrapazlâcarului Plahotniuc în ultimile zile au ajuns
  să răspândească în public falsuri evidente. Astfel burtosul Cristian
  Tabără prezenta pe PublicaTV imagini cu poze cu lozinci trucate de
  la un miting al opoziției. Dna Maia Sandu l-a demascat pe diversantul
  burtos Cristian Tabără, prezentând opiniei publice pozele cu lozincile
  trucate și pozele cu lozincile veridice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri