12.2 C
Chișinău
joi, septembrie 23, 2021

Andrei Năstase şi Maia Sandu, la o întâlnire cu reprezentanţii Comisiei de la Veneţia: „Tentativa lui Plahotniuc de a se salva politic şi penal cu sprijinul lui Dodon poate fi curmată”

Must read

Comentarii recente

comisia de la venetiaTentativa lui Plahotniuc de a se salva politic şi penal cu sprijinul lui Dodon şi de a scufunda ţara în întunericul dictaturii poate fi curmată. Este declaraţia făcută de preşedintele Partidului Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, după ce împreună cu liderul PAS, Maia Sandu, au avut o întâlnire cu reprezentanţii Comisiei de la Veneţia.

Potrivit lui Andrei Năstase, la întâlnirea cu reprezentanţii Comisiei de la Veneţia s-a discutat despre situaţia politică din Republica Moldova.

„Întâlnirea nostră cu reprezentanţii Comisiei de la Veneţia mi-a oferit un bun prilej de a retrăi momentele în care apăram în instanţă drepturile a zeci şi sute de victime ale regimului comunist şi ale creaturii sale diabolice”, a scris Andrei Năstase pe pagina de facebook.

„Astăzi am pledat cauza a câteva milioane de oameni, am apărat dreptul nostru la un viitor democratic, la o viaţă decentă, prosperă, într-un stat în care politicienii răspund politic pentru politici paguboase, iar pentru crime raspund penal şi li se confiscă averile ilicit dobândite”, a adăugat preşedintele PPDA.

Astfel, liderul PPDA spune că această guvernare poate fi schimbată doar dacă poporul va fi unit şi va protesta.

„Şi o vom curma. Doar să fim uniţi!”, a conchis Andrei Năstase.

Amintim că săptămâna trecută, în pofida tuturor criticilor din interiorul şi exteriorul ţării Proiectul Partidului Democrat privind votul uninominal şi cel al socialiştilor – mixt au fost votate în primă lectură şi ulterior înglobate într-unul singur, având ca bază proiectul PSRM.

Asta deşi preşedintele Partidului Popular European (PPE), Joseph Daul, şi preşedintele Alianţei Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa (ALDE), Hans Van Baalen, au lansat o declaraţie comună în care au menţionat că iniţiativa PD nu reprezintă dorinţa cetăţenilor RM, dar interesul celor care vor să se menţină la putere cu orice preţ. Totodată, oficialii au menţionat că dacă va fi implementată această schimbare, PPE şi ALDE vor cere suspendarea finanţării europene pentru Republica Moldova.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri