22.7 C
Chișinău
vineri, 1 iulie, 2022

Andrei Năstase: Scrisoare către oameni

Must read

Comentarii recente

Într-o postare pe o rețea de socializare, liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, face dezvăluiri uimitoare despre derapajele antidemocratice ale statului captiv și decăderea morală a uzurpatorilor în frunte cu oligarhul Plahotniuc. Totodată, Andrei Năstase explică modul în care a dejucat scenariul mizerabil și abject pus la cale de mercenari îmbrăcați în haine de om.

„I-am prins…

Așadar, astăzi am reușit să le dejucăm intențiile criminale. Le-am constatat nimicnicia și am continuat comunicarea noastră cu oamenii, devenită deja tradiție.”

Scrisoare către oameni

Astăzi, am reușit să dejucăm o mare provocare pusă la cale de regimul hibrid Plahotniuc-Dodon.
Dis-de-dimineață, am avut programate mai multe întâlniri cu cetățenii Republicii Moldova. Printre ele era și cea de la piața agricolă din satul Coșcodeni, raionul Sângerei.

Acum câteva zile am purtat discuții telefonice cu reprezentanții organizației teritoriale a Platformei Demnitate și Adevăr, despre pregătirea unei întruniri cu aceștia, imediat după întâlnirea cu oamenii veniți la piața agricolă.

Dovadă că telefoanele noastre sunt ascultate și discuțiile sunt interceptate de structurile statale și paramilitare controlate de Plahotniuc este faptul că imediat au fost puse la cale provocări de anvergură, care trebuiau să aibă loc la întâlnirea respectivă, despre care am fost informați de simpatizanții noștri din cadrul instituțiilor coercitive.

Structurile paramilitare și cele statale, controlate de Plahotniuc, au mobilizat și au instruit mai mulți șomeri, beneficiari ai ajutorului social și bugetari de la instituții precum Poșta Moldovei, RED Nord, spitalul raional Sângerei ș.a. pentru a organiza provocări de ordin violent, obstrucționist, exact în timpul aflării mele la piața agricolă din Coșcodeni.

De asemenea, au fost aduse aceleași personaje dubioase din lumea interlopă patronată de Plahotniuc, prezente și în preajma edificiilor acestuia în timpul protestelor desfășurate în ultimii 2 ani, în capitală. La fața locului au fost depistați reprezentanți de grad înalt ai poliției raionale, o mașină a serviciului de ambulanță folosită la transportarea provocatorilor, etc.

Totodată, au fost pregătite și echipe de filmare, inclusiv din rândul mercenarilor holdingului lui Plahotniuc, pentru a manipula și a dezinforma opinia publică cu privire la întâlnirile de suflet ale Platformei Demnitate și Adevăr cu oamenii din localitate, prezentandu-le prin prisma acestor ilegalități comise de mercenari, drept eșuate.

Așadar, astăzi am reușit să le dejucăm intențiile criminale. Le-am constatat nimicnicia și am continuat comunicarea noastră cu oamenii, devenită deja tradiție.

La ora 8 dimineața, împreună cu vicepresrdintele Platformei DA, dl. Alexandru Slusari, eram deja printre oamenii din Orhei.
Ironia sorții, acolo, la piața agricolă, de noi s-a apropiat o doamnă în vârstă, și anume sora celui mai înalt demnitar din serviciul, obligat potrivit legii să asigure respectarea drepturilor şi libertăţilor omului.

Doamna ni s-a plâns în legătură cu minciuna sfruntată a guvernării despre așa-numiata mărire a pensiilor, care la ora actuală nici măcar nu a fost indexată, solicitându-ne ajutorul.
După o bună perioadă de timp în care, într-un climat reciproc respectuos, am dialogat cu orheienii despre problemele reale ale cetățeanului, inclusiv cele de ordin local, ne-am deplasat la piața agricolă din Telenesti.

O întâlnire exemplară, civilizată și caldă am avut și cu oamenii din partea locului, acolo unde elementele criminale ale lui Plahotniuc nu au fost prezente.

Cetățenii trebuie să înțeleagă că din cauza că pierde teren pe plan național și internațional, pentru că Platforma DA crește puternic în sondajele de opinie reale, scopul diabolic al lui Plahotniuc este de a mă ponegri și a mă provoca cu ajutorul mercenarilor și interlopilor săi fără scrupule, îmbrăcați în haină de om, iar drept finalitate rîvnită este eliminarea mea, sub orice pretext, cu orice preț, din cursa electorală.

Iată de ce atenționăm opinia publică, ambasadele, instituțiile internaționale, partenerii noștri de dezvoltare asupra faptului că Plahotniuc și partidul (ne)democrat pe care îl finanțează din bani furați, au reînceput vânătoarea reprezentanților Platformei Demnitate și Adevăr, chiar mult mai murdar decât au procedat în cadrul campaniei prezidențiale din 2016.

Și atunci grupurile de mercenari instruiți au obstrucționat activitatea în teritoriu a Platformei DA prin mijloce ilegale, nesanctionate până în prezent.

Programul de testare a acestora a început, iar ceea ce urma să se întâmple azi dimineață la Coșcodeni nu ar fi fost decât un exemplu de aplicare a linșajului Platformei DA, pregătit pentru campania electorală parlamentară, ce urmează să aibă loc în baza votului mixt, adoptat recent de Parlamentul ilegitim.

Adresez această scrisoare instituțiilor și opiniei publice naționale și internaționale și semnalez derapajele antidemocratice, la care recurge regimul cleptocratic și polițienesc pentru a arunca Republica Moldova în hăul unei dictaturi iremediabile, pentru a distruge opoziția reformatoare, antioligarhică și proeuropeană, capabilă într-o competiție câtuși de puțin corectă să câștige alegerile și să restabilească democrația și statul de drept.

Vă asigurăm că vom contnua demascarea intențiilor antidemocratice, criminale ale guvernării mafiote și vom dejuca orice tentativă de obstrucționare a libertăților consfințite de Constituția Republicii Moldova.
Nimeni și nimic nu ne va putea opri să ne întâlnim cu oamenii năpăstuiți ai țării în condiții civilizate și de normalitate.

Alexandru Spătaru

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1910502612505757&id=1664946570394697

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri