23.2 C
Chișinău
luni, 26 septembrie, 2022

Andrei Năstase, opțiunea Platformei DA pentru candidatul unic la funcția de președinte

Must read

Comentarii recente

andrei nastase interviuAndrei Năstase este opțiunea Platformei Demnitate și Adevăr pentru postura de candidat unic al forțelor proeuropene de opoziție la funcția de președinte al țării.

O decizie în acest sens a fost luată duminică, în cadrul Consiliului Național Politic (CNP) al Partidului Platforma Demnitate și Adevăr.

În cadrul ședinței s-a discutat despre necesitatea participării forțelor proeuropene de opoziție cu un candidat unic la funcția de președinte al țării, pentru a-i crește șansele acestuia de a câștiga scrutinul prezidențial. Cu votul unanim al membrilor CNP s-a decis ca Andrei Năstase să fie opțiunea „Partidului Platforma Demnitate și Adevăr pentru postura de candidat unic al forțelor democratice și reformatoare din țară”.

Astfel, în următoarea perioadă, conducerea Platformei Demnitate și Adevăr urmează să poarte discuții cu celelalte partide politice de dreapta în vederea desemnării unui candidat unic în scrutinul prezidențial.

„Este extrem de important ca forțele politice sănătoase, care reprezintă opoziția adevărată, democratice și reformatoare, să identifice un candidat unic în această cursă prezidențială. Iar acel candidat să fie cel mai bun, cel mai integru, profesionist, demn și curajos, ca odată ajuns președinte să poată scoată statul din captivitate și să salveze democrația în Republica Moldova”, a declarat Andrei Năstase pentru Independent.md.

Anterior și Maia Sandu, liderul grupului de inițiativă al Partidului Acțiune și solidaritate, dar și fostul premier Ion Sturza, au menționat că ar fi bine ca partidele de dreapta să aibă un singur candidat în cadrul scrutinului prezidențial.

Sursa:independent.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri