3.3 C
Chișinău
joi, 20 ianuarie, 2022

Andrei Năstase: „Nu vreau ca Republica Moldova să piardă doar pentru faptul că nu am făcut ceva; Vreau să dau şansa acestei ţări pentru schimbare”

Must read

Comentarii recente

Platforma Demnitate şi Adevăr nu va boicota alegerile prezidenţiale din 2018 în condiţiile în care va fi menţinut sistemul electoral mixt. Neparticiparea la alegeri va fi o greşeală, deoarece oamenii aşteaptă o schimbare. Declaraţiile au fost făcute de preşedintele Platformei DA, Andrei Năstase, în cadrul emisiunii „Politica” de la postul de televiziune TV 8.

„Este o extremă să nu participi la alegeri în condiţiile în care cetăţeanul aşteaptă o schimbare. Eu merg aproape zilnic în teritoriu şi discut cu oamenii. Oamenii nu sunt interesaţi de mecanismele politice, juridice şi de altă natură. Oamenii s-au săturat să trăiască în mizerie, sărăcie şi corupţie. Oamenii s-au săturat să trăiască cu familiile dezbinate. Astfel, noi, cei care suntem oameni politici, trebuie să facem tot posibilul ca acest lucru să se producă”, a menţionat Andrei Năstase.

„Cei care vin astăzi şi spun că boicotul alegerilor este soluţie, greşesc pentru că nu există un precedent prin care nu au fi fost recunoscute alegerile dacă cineva nu a participat în cadrul scrutinului”, a mai spus preşedintele Platformei DA.

Tot în cadrul emisiunii televizate, liderul Platformei DA a spus că „nu vreau ca Republica Moldova să piardă şansa pentru schimbare, doar pentru faptul că nu am făcut ceva”.

„Dacă sistemul mixt nu va cădea, trebuie să ne consolidăm atât de puternic astfel ca şi cu regulile lor să-i batem. Nu avem altă soluţie Eu m-am angajat în procesul politic nu pentru a face figuraţii pentru cineva, nici pentru alte partide care nu renunţă să participe. Imaginaţi-vă că nu participam la prezidenţiale? Noi am avut şansa cu mai multă activitate, cu mai mult efort, cu mai mult elan. Înainte cu două săptămâni, am avut şansa să câştigăm alegerile. Vreau să dau şansa acestei ţări pentru schimbare. Iată de ce am spus că neparticiparea este o chestiune de extremă”, a adăugat Andrei Năstase.

„Noi suntem consecvenţi în ceea ce facem şi ceea ce spunem”, a menţionat liderul Platformei DA.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

  1. MAIA SANDU – PASIBILĂ DE UN PROCES DE PLAGIAT?

    Maia Sandu a luat-o pe urmele lui Vlad Plahotniuc, plagiînd cu nerușinare inițiativele geniale pentru binele poporului moldovenesc ale marelui patriot moldovean magnificul oligarh Vlad Plahotniuk. Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate a anunţat o campanie împotriva violenţei faţă de femei.

    Iniţiativa formaţiunii Maiei Sandu seamănă izbitor cu campania Familii octortite, iniţiată anul trecut de Fundaţia magnificului oligarh Vlad Plahotniuc Edelweiss. Astfel, liderul PAS se sincronizează perfect cu preşedintele PDM în demersul împotriva violenţei. Singura deosebire între campania liderului Partidului Acțiune și Solidaritate și campania realizată anul trecut de Edelweisul magnificului oligarh Vlad Plahotniuk este că la Edelweis zburdă mai multe codane simpatice și sunt aplaudate de magnific, iar Maia Sandu zburdă de una singură și nu-i aplaudată de nimeni.

    Nu este pentru prima dată când partidul condus de Maia Sandu plagiază inițiative similare liderului PDM, magnificul oligarh Vlad Plahotniuc.Săptămâna trecută, organizația de tineret PAS a menționat că actualul program școlar este prea încărcat și trebuie revizuit și au lansat o campanie în acest sens.

    Și asta după ce la iniţiativa liderului PDM magnificul oligarh Plahotniuk, ministerul Educației, Culturii și Cercetării a pregătit un plan de acțiuni în acest sens. Plagierea repetată a minunatelor inițiative ale magnificului oligarh Vlad Plahotniuk o face pe Maia Sandu pasibilă de un proces de plagiere din partea magnificului oligarh Vlad Plahotniuk și ținând cont de puterea extraordinară pe care respectivul o are asupra justiției moldovenești deja proeuropenizate ne putem imagina că Maia Sandu va întălni Anul Nou în penitenciar ciocnind o cană de aluminiu cu apă cu clor cu fostul ei șef Vlad Filat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri