19.4 C
Chișinău
joi, 11 august, 2022

Andrei Năstase: „Nu mă confundați cu cei cu care ați furat până acum; Faceți o gravă și imensă eroare”

Must read

Comentarii recente

Mereu se găsesc soluții pentru toate temele punctuale și pentru problemele de administrare a orașului, a declarat candidatul unic al forțelor antioligarhice la alegerile din capitală, Andrei Năstase, în cadrul unei conferințe de presă, adăugând că istoria unui oraș este scrisă de caractere.

„Este vorba despre caracterul celor pe care-i alegem și de caracterul celor care aleg. Pentru că, dragii mei concetățeni, viața pe care o trăim astăzi este rezultatul alegerilor pe care zilnic le facem. Pe 20 mai vom alege din nou! Opțiuni prea multe nu există! Dacă vă doriți respect, stoparea furtului din bugetul orașului, eliminarea corupției, acordați-mi încrederea voastră! Dacă, însă, considerați că este bine așa, cu oligarhii stăpânindu-ne complet viața, dați-le votul lor, nu mie!”, a adăugat Andrei Năstase.

În context, Andrei Năstase s-a adresat și celor care cred că cele spuse de el sunt doar vorbe electorale: „Stimabililor, aveți grijă, nu mă confundați cu cei cu care ați furat până acum! Faceți o gravă și imensă eroare!”.

 Totodată, candidatul unic al forțelor antioligarhice la alegerile pentru funcția de primar al capitalei a enunțat eventualele sale acțiuni în calitate de Primar General pentru a stopa toate schemele mafiei imobiliare: „Toți cei implicați în schemele imobiliare vor fi deferiti justiției cu transmiterea materialelor în Procuratură. Cine și-a bătut joc de banul public, merge pe mâna Legii! Să fie clar și foarte limpede. Vom analiza minuțios toate operațiunile cu imobile publice din capitală sub aspectul recuperării obligatorii a prejudiciului pentru bugetul municipal. Ca să fiu și mai clar – cine a furat din banul public merge la PUȘCĂRIE, iar regulile din Primăria Chișinău se vor schimba cu atât de multă fermitate, încât cei care astăzi taie frunză la câini pe banii oamenilor vor fi eliminați”.

Precizăm că Andrei Năstase a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a adus în discuție funcționarea frauduloasă a mafiei imobiliare în municipiul Chișinău. Liderul Platformei Demnitate și Adevăr s-a referit concret la una dintre multiplele fraude comise de actuala conducere a municipiului, dosarul fiind legat nemijlocit de terenul unde a avut loc conferința de presă, strada Albișoara 78/4.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

 1. ÎN MEMORIA CELOR 2,9 MILIARDE DE DOLARI, FURATE DE ESCROCUL ILAN ȘOR

  „În cinstea marilor eroi naționali, în memoria celor care și-au pierdut viața pe câmpul de luptă, Fundația „Miron ȘOR” organizează un concert grandios dedicat Zilei Victoriei, care va avea loc pe 12 mai, ora 18:00, în Parcul Eroilor Afganezi din sectorul Râșcani al capitalei!”.

  Respectând vocabularul somptuos cu „marii eroi naționali” se cere să-l întrebăm pe fiul lui Miron Șor, controversatul escroc Ilan Șor, dacă atunci când i-a jefuit de peste 2,9 miliarde de dolari pe fiii și nepoții „marilor eroi naționali” nu i-a trecut prin capul lui evreisc, că insultă și memoria „marilor eroi naționali?”

  Da Doamne, ferește! Nu sunt, n-am fost și nu voi fi niciodată antisemit! Ba mai mult sunt împotriva pornirilor idioate antisemite ale unora dintre compatrioți. „Mî za țenoi ne postoim!”, dar cred că totuși 2,9 miliarde de dolari pentru un popor sărac, ca cel moldovenesc este un preț mult prea mare pentru cinstirea memoriei „marilor eroi naționali” pe banii noștri, care ni i-a furat escrocul Ilan Șor.

  Escrocul Ilan Șor și evreimea din jurul său, de acum mai mulți ani se tot înfruptă din cele 2,9 miliarde de dolari, furați de la cel mai sărac popor din Europa, tot cinstind memoria „marilor eroi naționali”, sub protecția și împreună cu oligarhul uzurpator și fățarnic Plahotniuc. Doamne ferește și ducă-se pe pustii! Maica Domnului mi-i martoră! Nu cer un holocaust pentru fiul evreului Miron Șor, escrocul Ilan Șor cu crematoriu și cameră de gazare! Cer, doar justiție corectă europeană.

  Da justiția corectă întârzie să vină și în continuare voi încerca să găsesc motivele. Amintim că Ilan Șor a fost reţinut prima dată pe 22 iunie 2016. Acesta fusese învinuit de spălare de bani şi escrocherie în proporţii deosebit de mari într-un dosar ce viza devalizarea Băncii de Economii cu peste 5 miliarde de lei. Între timp investigația companiei Kroll a scos la iveală spălare de bani şi escrocherie în
  proporţii deosebit de mari în alte două bănci moldovenești, dosar ce viza devalizarea Băncii Sociale și Unibank de același escroc lacom Ilan Șor. În total cele trei bănci
  moldovenești, Banca de Economii, Banca Socială și Unibank au fost estorcate de escrocul Ilan Șor de uriașa sumă de peste 2,9 miliarde de dolari.

  Peste un an la 21 iunie 2017 escrocul Ilan Șor este condamnat de prima instanță la şapte ani şi şase luni de închisoare cu executare în regim semiînchis. Pedeapsă mult prea blândă pentru spălare de bani şi escrocherie în proporţii deosebit de mari, când procurorii solicitaseră 19 ani de închisoare, menţionând că existau suficiente probe ce ar demonstra vinovăţia acestuia. O astfel de sentință în bătaie de joc nu putea fi dată, decât de o justiție capturată, într-o țară capturată, cu un Parlament capturat și guvern de buzunar.

  Și acum am ajuns la „răul din umbră”, cel care a pus totul la cale, începând cu capturarea justiției. Toate aceste mârșevenii nu puteau avea loc fără contribuția nemijlocită a stăpânului justiției moldovenești, oligarhul uzurpator și fățarnic Plahotniuc. Ironia sorții, paguba uriașă făcută poporului moldovenesc a fost transformată în datorie publică, iar escrocul Ilan Șor și până acum n-a întors nici măcar un leu. Până și compania Duty Free de la care au venit inițial banii pentru escrocheria, care a evoluat în frauda de aproape 3 miliarde de dolari a rămas în proprietatea mamei vitrige a escrocului Ilan Șor administratoarea firmelor „Avantage”
  SRL și „Dufremol” SRL, Ilona Șor.

  ***

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri