20 C
Chișinău
sâmbătă, 1 octombrie, 2022

Andrei Năstase: Nu cred că există mai mare ruşine pentru un preşedinte de ţară decât să-i strige oamenii sub fereastră „Trădătorule”

Must read

Comentarii recente

timofti-filat-decoratii„În loc să fie vocea poporului, să iasă în faţa lumii şi să dea mâna cu omul de rând, să simtă pulsul oamenilor şi să-i apere de hoţi şi răuvoitori, Timofti preferă să stea ascuns în cuibar, să semneze unde i se spune şi să tacă atunci când poporul bate la uşa lui”. Declaraţia vine din partea liderului PPDA, Andrei Năstase, referindu-se la protestul de ieri la Preşedinţie, când sute de oameni l-au blamat pe Nicolae Timofti că a promulgat legea care pune povara miliardului furat pe umerii cetăţenilor.

„Nu cred că există ruşine mai mare pentru un preşedinte de ţară decât să-ţi strige oamenii tăi sub fereastră „Trădătorule!”. El nu este preşedintele meu. Eu nu mai vreau o raţă mută. Nu mai vreau un preşedinte pe care să nu-l văd alături de oameni”, mai spune Andrei Năstase.

Totodată, liderul PPDA spune că nu şi-a imaginat vreodată că se va afla într-o mulţime de oameni care să strige „Năstase – Preşedinte!”. „Cred că Tata s-ar mândri. Nu atât cu mine, ci cu faptul că acest popor, în sfârşit, s-a deşteptat”, a mai declarat liderul mişcării protestatare.

Nu cred că există rușine mai mare pentru un președinte de țară decât să-ți strige oamenii tăi sub fereastră „Trădătorule!”. În loc să fie vocea poporului, să iasă în fața lumii și să dea mâna cu omul de rând, să simtă pulsul oamenilor și să-i apere de hoți și răuvoitori, Timofti preferă să stea ascuns în cuibar, să semneze unde i se spune și să tacă atunci când poporul bate la ușa lui. El nu este președintele meu. Eu nu mai vreau o rață mută. Nu mai vreau un președinte pe care să nu-l văd alături de oameni.

Nu mi-am imaginat vreodată că mă voi afla într-o mulțime de oameni care să strige „Năstase – Președinte!”
Cred că Tata s-ar mândri.
Nu atât cu mine, ci cu faptul că acest popor, în sfârșit, s-a deșteptat.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri