12.7 C
Chișinău
miercuri, 28 septembrie, 2022

Andrei Năstase: „Mi se fabrică 4-5 dosare penale; Linşajul la care sunt supus urmăreşte pregătirea opiniei publice de arestarea mea”

Must read

Comentarii recente

andrei vasile nastaseDupă apelul lansat de Consiliul Marii Adunări Naţionale privind campania de denigrare lansată de holdingul media al oligarhului Vladimir Plahotniuc, şi liderul PPDA, Andrei Năstase, a declarat că scopul este eliminarea sa din cursa prezidenţială şi arestarea sa. Potrivit lui, deja se fabrică mai multe dosare penale pentru „dezordini în masă”.

„Din 2009 Plahotniuc m-ar fi băgat la puşcărie, dar n-a făcut-o pentru că nu are cum. Sunt un om onest şi mi-am câştigat cinstit fiecare bănuţ. Despre aceste aşa-zise dezvăluiri, că m-am întâlnit cu naşul meu la Frankfurt – mă întâlnesc deschis cu orice om care vrea binele acestei ţări. Nu am de ce da socoteală pentru acest lucru. De ce acum aceste dezvăluiri? Pentru a mă discredita, pentru a pregăti opinia publică de eventuala arestare a mea şi eliminare din cursa prezidenţială. Are deja 4-5 dosare penale pregătite pentru că aş fi organizat dezordini în masă”, a menţionat Andrei Năstase, în cadrul conferinţei susţinute în PMAN.

„Am ajuns să fiu catalogat în ţara mea drept cel mai mare hoţ şi oligarh. Într-o ţară cu justiţie şi presă capturată e imposibil să rezişti acestei maşinării. El mă încearcă de minte, de nervi, încearcă să-mi pună în mână un automat. Nu voi face asta niciodată, nu mă voi transforma într-un criminal ca cel despre care vorbesc generalii şi coloneii că a fost un proxenet şi a vândut fete în Turcia”, a mai spus Năstase.

Totodată, liderul PPDA a declarat că va sesiza instituţiile din Germania pentru persecutarea familiei sale, după ce în filmul recent apărut despre el apare în imagini şi soţia cu copilul său, fotografiaţi în Germania. „Credeam că familia mea va fi în siguranţă în Germania, dar văd că şi acolo se apropie de familia mea şi asta e grav. Voi face tot ce-mi stă în puteri şi ce permite legislaţia germană pentru ca acest pitic să răspundă pentru persecutarea mea şi a familiei mele”, a punctat Andrei Năstase.

Sursa:jurnal.md

 

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri