19.4 C
Chișinău
joi, 11 august, 2022

Andrei Năstase: Manipularea cu cifre a autorităților și TV-urilor oligarhice vizavi de protest – OFENSĂ adusă întregii țări

Must read

Comentarii recente

Manipularea cu cifre lansată de autorități și holdingurile media oligarhice din Republica Moldova, în legătură cu protestul de ieri, este o ofensă adusă întregii țări.

Astfel a reacționat primarul ales al capitalei, Andrei Năstase, la declarația Inspectoratului General de Poliție, precum că la protest au fost trei mii de oameni, dar și la știrile difuzate de posturile controlate de Vladimir Plahotniuc.

„Manipularea cu cifre lansată de autorități și holdingurile media oligarhice din Moldova vizavi de protestul din 24 iunie 2018 este o ofensă adusă întregii țări și este sfidătoare la adresa tuturor oamenilor care au ieșit duminică în stradă pentru o viață în Libertate, în Demnitate și Adevăr”, a declarat Andrei Năstase.

 „Prin felul exemplar în care ieri am reiterat Adunarea din 6 septembrie 2015, prin numărul impresionant de participanți, prin calitatea și curățenia acţiunii, prin comportamentul demonstrat am dat o adevărată lecție de democrație Europei și lumii. Sunt mândru că putem reprezenta acești Oamenii, din care descindem”, a adăugat primarul ales al capitalei.

Amploarea protestului față de anularea alegerilor, organizat de forțele antioligarhice și proeuropene, a fost confirmată de imagini. Piața Marii Adunări Naționale a fost ieri neîncăpătoare pentru oamenii veniți din toate colțurile țării pentru a cere validarea mandatului primarului ales, Andrei Năstase.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

 1. SEPTUAGENARUL NICOLAE NEGRU ȘI DEGETUL MIJLOCIU

  Septuagenarul scriitor și jurnalist Nicolae Negru la 14 octombrie anul acesta împlinește frumoasa vârstă de 70 de ani. Toate bune și frumoase, dar lunecosul pupincurist Nicolae Negru de mai mulți ani face parte din cohorta septuagenarilor turbați ai coordonatorului mafiei de la noi, oligarhul uzurpator, fățarnic, viclean și minciunos Plahotniuk.

  Dar să lăsăm vorbele și să trecem la fapte. Pentru ca tuturor să le fie clar ce am în vedere vă propun câteva din „enunțurile” obișnuite ale pupincuristului septuagenar,
  editorialist la nu se știe cât de național, dar autodenumit Ziarul Național, Nicolae Negru, care imediat de după victoria lui Andrei Năstase la alegerile municipale s-a precipitat să afirme în editorialul publicat în Ziarul Național: „Faptul că liderul unui partid de opoziție devine primarul capitalei, în condițiile unei prezențe relativ modeste la vot (ceea ce înseamnă că nu ne aflăm în condiție de „revoluție”), poate
  ridica un prim semn de întrebare asupra gradului de „capturare” a statului.”

  Acum, după ce Judecătoria Chișinău și Curtea de Apel Chișinău au refuzat validarea mandatului de primar al lui Andrei Năstase pe motivul derizoriu că acesta a făcut agitație electorală în ziua alegerilor, îndemnând oamenii să iasă la vot pentru cine cred ei de cuviință dar nu pentru sine însuși, prin intermediul rețelelor de socializare s-a dovedit că gradul de capturare al statului este aproape de absolut,
  iar editorialistul pupincurist Nicolae Negru din exces de zel în serviciul la fundul minciunos al stăpânului oligarh mafiot Plahotniuk a nimerit-o ca cu degetul mijlociu chiar în fund. Ținând cont de vârsta înaintată pe care o are îi sugerez septuagenarului pupincurist Nicolae Negru să fie mai atent cu obiectul său de muncă, când umblă cu degetul mijlociu în apropierea locului cu pricina.

  Ce are pupincuristul septuagenar Nicolae Negru cu mult mai tânărul ca el advocat și politician Andrei Năstase? Între cei doi este diferența de vârstă de 27 de ani. De ce îl atacă ca un câine turbat? Răspunsul la această întrebare este cât se poate de simplu. Bătrânul pupincurist cel mai probabil că n-are absolut nimic cu mult mai tânărul său oponent Andrei Năstase, dar are stăpânul lui, adică oligarhul coordonator
  al mafiei moldovenești Plahotniuk și cu asta cred că am spus tot la această temă. Capul mafiei, oligarhul Plahotniuk i-a ordonat septuagenarului pupincurist Nicolae Negru să
  se lanseze cu învinuiri absolut neîntemeiate, cum că Andrei Năstase este „o persoană obscură, dubioasă și un diletant”, ajungând până la aceea, încât să-l numească „diversiune kaghebistă”.

  Adică stăpânul tău, capul mafiei din Moldova, oligarhul uzurpator, fățarnic, viclean și minciunos Plahotniuk nu-i „diversiune kaghebistă”, deși vine dintr-un partid ruso-bolșevic și are bunel fost secretar al sovietului sătesc din perioada terorii kaghebiste, vinovat de trimiterea a sute de moldoveni în Siberia, dintre care o bună parte așa și nu s-au mai întors acasă, putrezindu-le oasele prin pustietăți străine, iar tu îl numești pe Andrei Năstase „diversiune kaghebistă”? Cu asta chiar m-ai scos din sărite, gunoiule! Poate că s-au trezit în mine buneii mei pe mamă, morți în chinuri groaznice pe timpul foametei, aduse pe meleagurile noastre de lepădături ca tine și bunelul stăpânului tău mafiot, Vlad Plahotniuk, răposatul Andrușa Plahotniuk.

  În ciuda numeroaselor îndemnuri ale septuagenarului pupincurist Nicolae Negru, aflat de mai mult timp în serviciul credincios pe post de pupincurist la capul mafiei moldovenești, oligarhul uzurpator, fățarnic, viclean și minciunos Plahotniuk de a convinge cetățenii „să fie circumspecți față de candidatura liderului PPDA la funcția de primar al Capitalei, comparându-l pe Andrei Năstase, chiar și cu fostul lider al PPCD, Iurie Roșca, recunoscut în popor drept „Iuda””, chișinăuienii l-au ales pe președintele PPDA primar general al municipiului Chișinău și nu s-au lăsat influiențați de sluga septuagenară pupincuristă a capului mafiei Plahotniuk.

  Ultimele evenimente în legătură cu refuzul Judecătoriei Chișinău, Curții de Apel Chișinău și a Curții Supreme de Justiție de a valida mandatul de primar al lui Andrei Năstase dovedesc absolut clar, dacă unii încă nu înțelesese, că justiția din Moldova este complet capturată de capul mafiei, oligarhul uzurpator, fățarnic, viclean și minciunos Plahotniuk. În situația creată ne-a rămas doar o singură cale de a ne smulge din îmbrățișarea mafiei oligarhului
  Plahotniuk și anume proteste, proteste și iar proteste. Cât de pașnice vor fi aceste proteste va decide bunul Dumnezeu, că până la urmă totul este în mila Domnului.

  *** 26.06.2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri