22.2 C
Chișinău
luni, 15 august, 2022

Andrei Năstase: Ion Ceban a refuzat dezbaterea la Pro TV. Socialistul minte și manipulează

Must read

Comentarii recente

Războiul dezbaterilor electorale continuă. De această dată, Andrei Năstase anunță că Ion Ceban a refuzat să vină la o discuție între cei 2 la Pro TV. 

Lorena Bogza, realizatoarea emisiunii „În PROfunzime” de la ProTV Chișinău, a dezvăluit pe pagina sa de Facebook mai multe detalii legate despre o confruntare TV dintre cei doi candidați ce urma să aibă loc joi, 24 mai. Astfel, pentru că avea o deplasare în România, Năstase a propus o dezbatere în timpul zilei, ofertă pe care Ion Ceban a refuzat-o.

„Ieri am discutat cu ambii candidați. Andrei Năstase a spus că joi după-amiază va pleca și a propus, dacă este posibil, să înregistrăm emisiunea. Am luat legătura cu colegii și mi s-a spus când am putea înregistra (pentru asta este nevoie ca regia de emisie să fie liberă – emisiunea se înregistrează cap-coadă, fără pauze, fără montaj). Am propus ora 10.30 pentru înregistrare. Năstase a fost de acord, Ceban a spus că are agenda încărcată și poate doar după-amiază. Întrucât cei doi candidați au avut agende diferite, am decis să renunțăm la ideea de a face emisiunea cu un singur invitat, pentru a nu încălca legea. De ieri suntem în campanie electorală și, potrivit legii, ambilor candidați trebuie să le oferim condiții egale de emisie.”, a menționat Lorena Bogza pe pagina sa de facebook.

Mai mult, deși Năstase a propus să se înregistreze emisiunea la ora 10:30, cel care a refuzat să vină a fost Ion Ceban, care a motivat prin faptul că ar avea agenda plină.

„Precizez din nou că aceasta este o emisiune obișnuită, și nu dezbateri electorale. Dezbaterile vor începe săptămâna viitoare și vor avea loc marți și joi, ora 21.00. În cazul dezbaterilor, lucrurile sunt simple: dacă un candidat refuză timpul de emisie pus în mod gratuit la dispoziția să de către Pro Tv, emisiunea va avea loc doar cu un singur candidat”, a mai precizat moderatoarea.

Potrivit lui Andrei Năstase, Ion Ceban minte cu nerușinare când afirmă că refuz dezbaterile cu el: ”Am acceptat să înregistrăm împreună cu Ceban o dezbatere la ProTV, motivul fiind faptul că la ora programată nu eram disponibil. Cel care a refuzat această ofertă venită din partea postului TV este chiar Ion Ceban. Candidatul oligarhiei este cel care minte cu nerușinare, iar show-ul pe care-l face la Arcul de Triumf este doar o încercare disperată de a se băga în seamă.”

Este de menționat că joi seară, când a avut loc emisiunea de la Pro TV Chișinău, Năstase se afla la București, la o emisiune difuzată de Realitatea TV.

De cealaltă parte, candidatul PSRM l-a acuzat în repetate rânduri pe Andrei Năstase că refuză să vină la dezbateri. Ion Ceban a anunțat că este gata să vină pe orice platformă, iar zilnic, de la ora 12 îl așteaptă pe contracandidatul său în scuarul Arcului de Triumf din centrul capitalei.

Sursa:unimedia.info

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri