12.7 C
Chișinău
miercuri, 28 septembrie, 2022

Andrei Năstase, în vizită la Washington: „Urmează să am o serie de întâlniri cu lume bună din justiţie, politic, media şi cu diaspora noastră din SUA”

Must read

Comentarii recente

andrei nastase jurnal 1Liderul mişcării protestatare, Andrei Năstase se afla la Washington unde urmează să depună mărturie pentru ancheta penală din SUA, în cadrul căreia este investigată frauda din sitemul bancar al Republicii Moldova.

Năstase a plasat un filmuleţ pe pagina sa de Facebook în care anunţă despre sosirea s-a în capitala Statelor Unite ale Americii, precizând că urmează să aibă mai multe întrevederi inclusiv şi cu diaspora.

„Urmează să am o serie de întâlniri cu lume bună din justiţie, politic, media şi, nu în ultimul rând, cu diaspora noastră din SUA (detalii, în curând). Sunt tare departe, dar atât de aproape de voi!”, a declarat preşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr.

Totodată, fostul angajat de la Banca Socială, Sergiu Sagaidac precizează că Platon a făcut depoziţii în cadrul anchetei, la fel ca şi un şir de înalţi demnitari din Republica Moldova.

„Un şir de foşti demnitari de stat depun depoziţii pentru ancheta penală din SUA!!! Platon deja a depus depoziţii şi a prezentat probele sale anchetei penale din SUA !!!”, a scris Sagaidac pe pagina sa din aceeaşi reţea de socializare.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri