-3.9 C
Chișinău
joi, 20 ianuarie, 2022

Andrei Năstase face apel către Ion Sturza şi Maia Sandu

Must read

Comentarii recente

Sturza SanduLiderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, a lansat o invitaţie către Maia Sandu şi Ion Sturza să facă front comun pentru potenţialele alegeri anticipate.

„Obiectivele noastre sunt salvarea statului şi a cetăţenilor din hău şi repunerea statului pe făgaşul normalităţii procesului de integrare europeană. Maia Sandu deocamdată nu are partid. Poate să vină la noi cu o garnitură din oameni integri. La fel, îl aşteptăm şi pe Ion Sturza cu echipa sa. Sondajele arată că aproape 50 la sută din populaţie este indecisă cu cine să voteze. Împreună am putea să atragem acest segment de indecişi. Dacă ne vom uni eforturile, vom reuşi”, a spus Andrei Năstase în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

Liderul protestatarilor oferit explicaţii privind înregistrarea modificărilor la documentele Partidului „Forţa Poporului” de către Ministerul Justiţiei. „Partid există, nu au înregistrat alegerea mea ca preşedinte, dar asta e mai puţin important. Şi nu au înregistrat denumirea „Platforma Demnitate şi Adevăr”, dar aceasta este o chestiune tehnică şi eu vă asigur că o rezolvăm”, a spus Năstase.

Andrei Năstase a reiterat poziţia sa pentru alegerile anticipate şi continuarea protestelor. „Oamenii ies în stradă să protesteze indiferent de culoarea politică. Toţi s-au axat pe ideea că facem front comun cu Dodon şi Usatîi. Acum scopul nostru e să scăpăm de oligarhie şi să ajungem la anticipate. Pe urmă vom vedea dacă Dodon va putea să-şi convingă alegătorul că este mai bine de trăit în Siberia. Cel puţin 70 la sută din populaţie îşi doreşte anticipate. În Grecia oamenii protestează pentru că primesc pensii de 750 de euro. La noi primesc pensii de 750 de lei. La noi s-a furat un miliard, iar cineva din Letonia şi-a dat demisia după ce aceşti bani au ajuns în băncile de acolo. La noi 37 de judecători trebuie să facă puşcărie pentru că au acceptat tranzacţiile, dar ei se află în funcţie, iar unul candidează de unul singur la funcţia de preşedinte al Curţii Supreme de Justiţie”, a declarat liderul DA.
Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri