„Observați cât de mult ne urăște țara acest individ, i se spune coordonatorul Plahotniuc, dacă având puterea de ani buni a sărăcit în asemenea hal Moldova, a depopulat-o, a transformat-o într-o spălătorie de bani murdari. A chiar și la mezat. Mă întrebam nu poate altfel sau nu vrea. Răspunsul este și unul și altul, pentru că urăște. Nu are nimic din dragoste pentru oameni, compasiune față de cei care suferă și care sunt neajutorați. Când faci atât de mult rău unor oameni simpli, cinstiți doar pentru a simți tu cu adevărat că ai puterea, doar pentru a aduna bogăție pe suferințele altora, va trebui să răspunzi pentru faptele tale”, a adăugat liderul Platformei DA.

De asemenea, Andrei Năstase a menționat că Plahotniuc știe că va răspunde și știe că nu va putea să se ascundă. „Nu există un loc pe acest pământ unde Plahotniuc să nu fie găsit de justiția liberă. Plahotniuc știe că povestea lui se va termina prost. Toate au început și bineînțeles au un sfârșit. Povestea criminală a lui Plahotniuc se apropie de final”, a precizat liderul Platformei DA.

„Cum ar fi fost dacă noi nu am fi trăit drama acestui monument de mișelie, minciună și criminală fățărnicie? Cu sprijinul popular la alegeri, cu o mână de oameni cumsecade, integri și profesioniști, cu dragoste de țară și de oameni, am fi făcut din acest pământ cel mai sigur și prosper loc din lume, cu legi drepte, cu justiție corectă, cu democrație reală, cu educație și medicină eficientă pentru toți, cu un mediu de afaceri competitiv într-o economie funcțională, cu locuri de muncă bine plătite și recompensă pentru cei care au ajuns la pensie. Am fi putut să începem chiar de la capitală”, a continuat Andrei Năstase.

Sursa:jurnal.md