22.2 C
Chișinău
joi, 18 august, 2022

Andrei Năstase e cea mai bună opțiune pentru alegerile prezidențiale

Must read

Comentarii recente

andrei nastase jurnalDin câteva considerente:
  • Năstase este de profesie jurist. Președintele Republicii are un șir de atribuții care au un caracter juridic.
  • Andrei Năstase este împăciuitor. Caută să împace pe țoți care au viziuni geopolitice diferite. Înțelege că este necesară consolidarea împotriva unui rău comun, chiar dacă nu poate fi de acord cu oponenții săi politici pe alte subiecte. În timpul protestelor s-a aliat cu toate partidele care au vrut să protesteze împotriva guvernăriii.
  • Acum recent a căutat să găsească un candidat comun la prezidențiale împreună cu Partidul Acțiune și Solidaritate și Partidul Liberal Democract din Moldova (ce a mai rămas din el). A fost în Statele Unite ale Americii și a discutat cu diaspora, a discutat și cu diaspora din Rusia. Republica Moldova are nevoie de un președinte care să nu dezbine populația pe criterii geopolitice, religioase, de limbă ș.a.m.d Acum pentru Republica Moldova, acum ca niciodată, este important ca cetățenii să se unească în jurul câtorva scopuri: întoarcerea miliardelor și hoții la pușcărie, reducerea corupției și instituții de stat eficiente.
  • Este perceput de guvernare principalul rival. Dovada e că e cel mai criticat dintre toți candidații la prezindențiale. Toate tunurile media: televiziuni, blogheri, trolleri ale lui Plahotniuc și a clanului PD-ist sunt îndreptate spre Platforma „DA” și Andrei Năstase. Persoana de care se teme guvernarea mafiotă și hoțomană trebuie să fie prietenul nostru. Dușmanul dumanului meu îmi este prieten.
În fine,
  • Dăi omului putere și vei afla cine este cu adevărat. Cu cât mai repede cetățenii Republicii Moldova îl vor împuternici pe Andrei Năstase, cu atât mai repede vor vedea ce reprezintă ca persoanlitate și care sunt interesele sale. Ai dubii? N-ai încredere? Votează-l pe Andrei Năstase. Trece-l prin sita puterii. Este cel mai eficient și sigur mod de a dezvălui who is who.
Iată de ce, pe 30 octombrie 2016, #președintelemeueste Andrei Năstase .
Victor Odagiu
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri