16.6 C
Chișinău
marți, 27 septembrie, 2022

Andrei Năstase: „După opt ani de Voronin şi şase de Plahotniuc, cetăţeanul RM s-a deşteptat şi vrea să-şi trăiască viaţa cu Demnitate”

Must read

Comentarii recente

andrei nastase„Acum soarta ţării depinde în mare măsură de soarta lui Plahotniuc”, susţine liderul Platformei DA, Andrei Năstase, adăugând că acest personaj este detestat în fiecare familie de moldoveni din ţară şi din pribegiile estice sau vestice.

„Individul cu trecut de proxenet, contrabandist, beneficiar al atacurilor raider asupra afacerilor private şi de stat, al spălărilor de zeci de miliarde de dolari şi al miliardelor furate din rezerva naţională a capturat peste 80% din presă şi întreaga justiţie”, a declarat preşedintele Consiliului Marii Adunări Naţionale într-o postare pe o reţea de socializare.

Năstase subliniază că urmărirea penală a oligarhului, arestarea şi condamnarea lui Plahotniuc, la fel ca şi recuperarea miliardelor sunt aşteptate cu sufletul la gura de cele câteva milioane de moldoveni, indiferent de locul în care se află, punctând însă că nici procuratura, nici alte instituţii abilitate moldoveneşti nu o vor face, pentru că sunt capturate şi controlate personal de oligarh.

În aceste circumstanţe liderul Platformei DA afirmă că instituţiile statelor lumii trebuie să ia iniţiativa în mâinile sale şi să-l încătueşeze pe Plahotniuc până nu e tarziu. „Cât încă populaţia RM nu a recurs la mijloace specifice revoluţiei, de înăbuşirea căreia care se pregăteşte intens plahotniuc în momentul în care va prelua şi preşedinţia, instalând o dictatură feroce. Dacă în cel mai scurt timp instituţiile de drept internaţionale sau ale statelor partenere nu se vor ocupa de Plahotniuc, opţiunea proeuropeana a cetăţenilor ţării va fi într-un imens declin”, a spus Năstase.

„Şi mai gravă este asumarea lui Plahotniuc, complicitatea cu acesta, susţinerea lui sau a emanatiilor sale politice, economice, administrative sau de orice natura. Aceasta înseamnă sfidarea unui popor cu toate aspiraţiile sale ce converg în dorinţa mare a acestuia de a trăi decent (economic, politic, moral) într-o ţară liberă şi prosper”, remarcă liderul mişcării protestatare.

„După opt ani de Voronin şi şase de Plahotniuc, cetăţeanul Republicii Moldova s-a deşteptat şi vrea să-şi trăiască viaţa cu Demnitate”,a conchis Andrei Năstase.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri