26.1 C
Chișinău
marți, 28 iunie, 2022

Andrei Năstase, după întâlnirile cu locuitorii din Cricova: M-am convins o dată în plus că unitatea forţelor democratice în jurul unui candidat unic la locale a fost un pas aşteptat de toată lumea

Must read

Comentarii recente

Liderul Platformei Demnitate şi Adevăr continuă întâlnirile cu locuitorii municipiului Chişinău. Andrei Năstase s-a întâlnit ieri cu localnicii din Cricova.

„Ieri, pe la 8, eram împreună cu Alexandru Slusari şi Ruslan Verbiţchi cu echipa teritorială Râşcani DA la Cricova, o localitate situată pe centura de aur a Chişinăului. Ce poţi să faci la ora aceasta matinală, într-o zi de sâmbătă? Să mergi la piaţă, evident!”, susţine Andrei Năstase.

„Acolo fierbe prezentul, căci oameni de toate vârstele şi preocupările vin la piaţă cu tot felul de treburi şi comunică, implicit, despre toate. Inclusiv despre alegerile din 20 mai”, a spus Andrei Năstase.

Astfel, liderul Platformei DA susţine că oamenii din Cricova sunt interesaţi de soarta capitalei.

„Da, mă conving o dată în plus că unitatea forţelor democratice, anti-oligarhice în jurul unui candidat unic la locale a fost un pas extrem de important şi aşteptat de toată lumea. Văd reaprinsă speranţa în ochii oamenilor! Împreună vom face schimbarea”, a conchis Andrei Năstase.

Sursa:jurnal.md
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri