16.6 C
Chișinău
marți, 27 septembrie, 2022

Andrei Năstase, despre decizia CSJ: „Este dictată de interese politice şi mafiotice”

Must read

Comentarii recente

andrei nastase interviuDecizia Curţii Supreme de Justiţie prin care a fost respinsă definitiv iniţiativa de organizare a referendumului iniţiat de Platforma Demnitate şi Adevăr este dictată de interese politice şi mafiotice, afirmă liderul DA, Andrei Năstase.

„O faptă penală fără precedent s-a produs astăzi la Curtea Supremă de Justiţie. 400 de mii de semnături date în sprijinul eliberării ţării din captivitate au fost aruncate la coşul oligarhiei criminale. Decizia CSJ este dictată de interese politice şi mafiotice. Aceasta va constitui obiectul unei investigaţii penale ce se va iniţia de către o procuratură eliberată din captivitate, iar judecătorii implicaţi în aceasta crimă vor avea soarta colegilor lor ucraineni ai lui Ianukovici. Noi continuam lupta. Ne apărăm Ţara, Constituţia şi Demnitatea”, a comentat Andrei Năstase.

Precizăm că astăzi Curtea Supremă de Justiţie a admis recursul Comisiei Electorale Centrale şi a casat decizia Curţii de Apel din 14 aprilie curent, respingând iniţiativa de organizare a referendumului republican pentru modificarea Constituţiei. Un complet format din cinci magistraţi – Tatiana Vieru (preşedintele şedinţei), Valentina Clevadî, Oleg Sternioală, Tamara Chişca-Doneva şi Iurie Bejenaru – a examinat recursul CEC şi a casat decizia emisă de judecătoarea Domnica Manole, de la Curtea de Apel.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri