3.2 C
Chișinău
sâmbătă, 4 decembrie, 2021

Andrei Năstase, de ziua FIICEI sale: „Mă mândresc nespus de mult că ai un nume tandru, Anna”

Must read

Comentarii recente

andrei-cu-annaFamilia președintelui Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA) Andrei Năstase are astăzi motiv de sărbătoarea. Fiica politicianului, Anna, își sărbătorește ziua de naștere.

Cu această ocazie, candidatul la funcția de președinte a adresat un mesaj plin de emoție:

„Copila mea dragă, astăzi este ziua ta!

Ai venit pe lume în minunata țară a lui Goethe, exact în ziua în care părinții tăi împlineau 15 ani de la căsătoria creștină.

La fel ca și zeci de mii de copii moldoveni, te-ai născut departe de casa și de țara noastră, de rude și prieteni.

Departe de bunica ta, cea care a avut parte doar de feciori și nepoți, care te-a visat și așteptat ani și ani pentru a veni și a-i mângâia viața zbuciumată.

Mă mândresc nespus de mult că ai un nume tandru, Anna, pentru că e și numele Mamei mele.

De asemenea, e și numele nașei noastre, o femeie minunată ce îndură împreună cu noi greul acestor timpuri.

În primii doi ani din viața ta ne-a fost dat să fim împreună doar zile și săptămâni numărate. Ne-am cuprins și strâns în brațe mai mult prin ecrane reci și rețele sofisticate.

Sper să înțelegi și să mă ierți pentru că în loc să fiu alături de voi, am ales să revin în Moldova și să încerc să schimb lucrurile nedrepte de aici, să mă bat pentru viitorul tău, al fraților tăi și al tuturor copiilor țării, alături de mamele, tații, frații și bunicii lor de Acasă!

Știu că, odată întors, trebuie să mă grăbesc.

Cred cu tărie că se poate, că vom reuși neapărat să facem schimbarea în bine, astfel încât să fim cât de curând împreună, înaintea vârstei la care mi-ai resimți și mai dureros lipsa.

Și chiar ți-ar fi mult mai greu să înțelegi și să trăiești departe de mine. Știu asta și din trista mea copilarie, când am rămas fără Tata!

Vreau ca într-o zi să revii Acasă. Împreună cu Mama ta, împreună cu frații tăi. Împreună cu toți copiii moldovenilor risipiți în cele patru colțuri ale lumii.

Vreau să vii acasă și să te bucuri de grija și mângîierea bunicii.

Să te bucuri de Libertate în țara ta.

În caz contrar va trebui să plec eu. Și nu mi-ar fi deloc ușor, pentru că aici, Acasă, mi-ar rămâne Mama, mormintele Tatei, fraților și bunicilor.

Iată de ce te rog să ai răbdarea fraților tăi, înțelepciunea mamei tale, rezistența bunicii și să te bucuri de dragostea noastră nețărmurită.

La mulți ani, Copila mea dragă!”.

Sursa:shok.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri