27.9 C
Chișinău
duminică, 26 iunie, 2022

ANDREI NĂSTASE: „DE ACEASTĂ DATĂ MARELE PROTEST SE DĂ ÎN CABINA DE VOT”

Must read

Comentarii recente

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, candidatul Blocului electoral ACUM pentru circumscripția nr.33 în cadrul alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019, a fost întrebat într-un interviu pentru jurnal.md, „dat fiind faptul că, până la alegerile din februarie au rămas zile numărate, cum se pune problema de data aceasta, ce va urma?”.

În context, Andrei Năstase a menționat că „despre rostul luptei nici măcar nu discutăm – ea este singura noastră șansă de a redresa situația din Republica Moldova”.

După cum informează TRIBUNA, Andrei Năstase a menționat că ei nu au alte opțiuni cu excepția celei de a merge până la capăt.

„Ori ei, ori noi și punctum! De această dată marele protest se dă în cabina de vot. Am ieșit de multe ori în stradă, zeci, sute de mii de oameni. Acum trebuie să ieșim la vot. Participarea masivă a cetățenilor la vot este marea spaimă a regimului actual. Problema se pune astfel: NOI ieșim masiv la vot, iar EI, hoții, merg la pușcărie.

Fiecare Om trebuie să înțeleagă, să conștientizeze și să manifeste un singur lucru: EU nu sunt ca EI, EU sunt împotriva LOR și îmi exprim această realitate prin votul din 24 februarie. Platforma Demnitate și Adevăr, născută de oameni în stradă, Blocul electoral ACUM nu au fost create din ambiția cuiva de a face politică, ci din necesitate stringentă de a salva țara, de a o reda Oamenilor, de a o scoate din captivitatea unui regim autoritar, banditesc, antipopular, de sorginte sovietică, mafiotă.

Ceea ce aș dori să se înțeleagă în ce mă privește, să zicem, pe mine personal, este faptul că dacă Oamenii ar fi avut posibilitatea să trăiască NORMAL în Republica Moldova, eu nu aș fi existat politic, ci mi-aș fi continuat liniștit cariera de avocat, mi-aș fi văzut de familie și nu aș fi stat departe de copiii mei. Și în această stare de fapt sunt foarte mulți coechipieri de-ai mei. Ne-a unit conștiința clară a crizei și a colapsului inevitabil dacă nu stopăm ACUM dezmățul oligarhic”, a răspuns Năstase.

Andriana Cheptine

Sursa:tribuna.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri