-0.6 C
Chișinău
marți, 7 februarie, 2023

Andrei Năstase către profesori: „Să fiți auziți, respectați și motivați în munca dvs astfel, încât să simțim în fiecare an cum țara noastră devine mai educată”

Must read

Comentarii recente

Andrei Năstase a adresat astăzi un mesaj tuturor profesorilor, angajaților din sistemul educațional al Republicii Moldova pe pagina sa de facebook. Cu ocazia Zilei lor profesionale, politicianul scrie:

„Nu că aș fi nostalgic, dar au fost timpuri când dascălul era printre capii satului și toți își scoteau respectuos pălăria în fața lui. Pentru că era omul cu multă carte. În timpurile noastre s-a produs o oarecare reconsiderare regretabilă a valorilor. Adesea respectul este confundat cu slujul, iar oamenii cu carte adesea nu sunt apreciați după merite.

Întotdeauna am spus că doar o societate educată va reuși să prospere cu adevărat, de aceea, profesorii, angajații din sfera educației trebuie prețuiți nu doar în zile festive, ci mereu. Cu politici sustenabile, cu salarii decente, cu aplecare asupra necesităților unui proces educational eficient, îndreptat spre buna relaționare a dascălului cu discipolii săi.

Dragi profesori, sănătate multă și putere vă doresc de ziua dvs profesională. Să fiți auziți, respectați și motivați în munca dvs astfel încât să simțim în fiecare an cum țara noastră devine mai educată și mai aproape de lumea civilizată. La mulți ani! Jos pălăria în fața dvs!”

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri