15.5 C
Chișinău
miercuri, 18 mai, 2022

Andrei Năstase, apel către presă: „Mediatizați și mai ales monitorizați protestul de mâine care are o importanță crucială”

Must read

Comentarii recente

Guvernarea oligarhică din Republica Moldova a depășit orice limită, declarând un adevărat război propriului popor. După jafuri și crime economice, după sărăcirea și alungarea din țară a circa un milion de oameni, regimul a confiscat până și voința alegătorilor, uzurpând definitiv puterea. Nevalidarea mandatului de primar general este un prim pas spre fraudarea totală a alegerilor parlamentare din toamnă, ceea ce este de neconceput. Declarațiile au fost făcute de către noul primar ales, Andrei Năstase.

În aceste condiții, Andrei Năstase a venit cu un apel către toată presa: „Invităm mass media națională și internațională pentru a mediatiza și mai ales monitoriza acest eveniment de o importanță crucială”.

„Cu cât mai multă presă va fi printre noi, cu atât mai mică probabilitatea ca regimul să provoace manifestanții”, a conchis Andrei Năstase.

 Vedeți mai jos apelul integral lansat de primarul ales, Andrei Năstase:

Guvernarea oligarhică din Republica Moldova a depășit orice limită, declarând un adevărat război propriului popor!

După jafuri și crime economice, după sărăcirea și alungarea din țară a circa un milion de oameni, regimul a confiscat până și voința alegătorilor, uzurpând definitiv puterea!

Nevalidarea mandatului de primar general este un prim pas spre fraudarea totală a alegerilor parlamentare din toamnă, ceea ce este de neconceput!

Nu putem permite ca o justiție captivă, în realitate un instrument al oligarhului mafiot Plahotniuc să decidă abuziv și arbitrar în locul oamenilor.

Din aceste considerente opoziția antioligarhică a decis organizarea unui protest de amploare în data de 24 iunie 2018, ora 14.00, în plin centrul Chișinăului, pentru a se opune dezmățului, pentru a cere imperios validarea mandatului de primar general al capitalei!

În această ordine de idei, invităm mass media națională și internațională pentru a mediatiza și mai ales monitoriza acest eveniment de o importanță crucială.

Ținând cont de faptul că pe parcursul anilor 2015-2018 şi mai ales în ultima perioadă au existat tentative de provocare a protestatarilor prin intermediul unor elemente infiltrate în mulțime sau a unor indivizi din grupările paramilitare ale lui Plahotniuc, solicităm presei libere și independente să delege propriii colaboratori pentru a monitoriza și reflecta în mod imparțial, de la fața locului, modul de desfășurare a manifestației noastre publice, pașnice, democratice.

Cu cât mai multă presă va fi printre noi, cu atât mai mică probabilitatea ca regimul să provoace manifestanții!

Chișinău, 23 iunie 2018

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri