7.2 C
Chișinău
marți, septembrie 21, 2021

Andrei Năstase a devenit laureat al premiului Tribuna-2016 pentru „Cel mai frumos gest politic al anului”

Must read

Comentarii recente

andrei-nastase-tribunaPreşedintele Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, a devenit laureat al premiului TRIBUNA-2016. Liderul PPDA s-a învrednicit de premiul pentru „Cel mai frumos gest politic al anului 2016”.

„Din păcate, trăim într-o ţară în care gesturile frumoase sunt excepţii. Mi-aş fi dorit ca în politica moldovenească gestul Platformei Demnitate şi Adevăr, făcut în interes naţional şi din dragoste pentru poporul nostru, să fi fost o normalitate. Până atunci însă, premiul acordat de TRIBUNA reprezintă, simbolic vorbind, aprecierea şi recunoştinţa adusă unei importante părţi a populaţiei, a oamenilor de bună credinţă, a tuturor celor care cred şi luptă pentru adevărata schimbare”, a precizat Andrei Năstase, scrie tribuna.md.

Liderul PPDA a primit tradiţionala statuetă în formă de tribună, executată la comanda specială a portalului, o sticlă de vin TRIBUNA (anul roadei 2016), romanul „Călătorind pe aripi de înger” de Igor Volniţchi, romanul „Timpul fricii noastre” de Cinghiz Abdullaev şi „Almanahul politic al Republicii Moldova” (ediţia 2015).

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri