-5.7 C
Chișinău
miercuri, 26 ianuarie, 2022

Andrei Năstase a deschis parantezele privind numirea viceprimarilor și a spus dacă se vor regăsi și exponenți ai PAS

Must read

Comentarii recente

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, primarul ales al municipiului Chișinău, Andrei Năstase, a fost întrebat dacă s-a gândit deja la careva candidaturi pentru funcțiile de viceprimari.

„Evident, am vorbit despre acest lucru și în campania electorală. Viceprimarii, ca și ceilalți membri ai echipei, sunt oameni integri, profesioniști, de mare încredere și am toată certitudinea că vor face față acestei misiuni nobile de a fi în serviciul cetățeanului”, a precizat el.

 Totodată, fiind întrebat, având în vedere că PAS a fost partenerul de bază al lui în aceste alegeri, este posibil ca printre viceprimarii pe care îi va numi se va regăsi și vreun membru PAS. Andrei Năstase a menționat că „este firesc să fie așa”.

„Tratăm implicarea colegilor noștri în actul de administrare a municipiului nu ca o recompensă, ci ca pe o continuare a eforturilor comune de reformare a capitalei, de implementare eficientă a proiectelor noastre comune, anunțate pe parcursul campaniei electorale. Mai mult, vom oferi posibilitatea de a munci în serviciul chișinăuienilor și a celor mai buni reprezentanți ai societății civile, dornici să participe nemijlocit la schimbarea anunțată”, a punctat Năstase.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri