-0 C
Chișinău
miercuri, 30 noiembrie, 2022

Ambasada SUA reacționează în cazul acţiunilor de intimidare a jurnalistei Natalia Morari

Must read

Comentarii recente

ambasada suaAmbasada Statelor Unite la Chișinău și-a manifestat îngrijorarea față de declarațiilor făcute în presă de jurnalista Natalia Morari, cum că ar fi primit anumite amenintări.

Astfel, oficialii corpului diplomatic își exprimă indignarea față de dezvăluirile făcute de jurnalistă și spun că intimidarea sau hărțuirea unui jurnalist sunt condamnabile într-o socitatea care se vrea democrată.

„Am urmărit evoluţiile din Moldova cu privire la încercările de a suprima libertatea presei. intimidarea sau hărțuirea unui jurnalist sunt condamnabile într-o socitatea care se vrea democrată. Dacă Moldova vrea să fie o țară democrată nu trebuie să tolereze asemenea acțiuni”, a reacționat corpul diplomatic.

Jurnalista Natalia Morari, realizatoarea emisiunii INTERPOL de la TV7, a declarat, luni seara, în emisiunea ei, la care l-a avut drept invitat pe fostul angajat al CNA, Mihail Gofman, că a primit un mesaj telefonic de la o persoană, care o avertiza: ”Ai grijă, am auzit pe la noi că nu vei finisa cu bine. Te rog, ai grijă, iar la telefon pune parolă pentru orice eventualitate. Asta am auzit din discuțiile șefilor. Sunt șocați de ultimele emisiuni, asta e problemă mai mare. Cred că nu ar trebui să te dai la provocări, care cu siguranță vor fi, că arde totul pe aici, iar liniștea falsă este. Te asigur, fă curat prin tot ce poate fi folosit împotriva ta”.

Sursa:independent.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri