7.2 C
Chișinău
sâmbătă, 4 decembrie, 2021

Alexandru Slusari: Păi, întoarceți-i atunci și pe Poalelungi, Druță și Pleșca! Să-i evaluați și pe ei! „Вдруг” sunt judecători buni

Must read

Comentarii recente

După ce a publicat sâmbătă, 6 noiembrie, un act de verificare între Basconlux și Dorel Musteață, care i s-a părut suspect, Alexandru Slusari, ex-vicepreședinte al Parlamentului, a așteptat o reacție publică a lui dorel Musteață sau a oficialităților. Despre aceasta politicianul scrie pe pagina sa de Facebook.

„După publicarea sâmbătă unui act de verificare foarte suspect între Basconlux și Dorel Musteață am așteptat reacția publică. Mai ales că eu nu am afirmat nimic, ci am venit cu întrebări de nedumerire, care urmează să fie clarificate. Am așteptat explicații publice ale proaspatului judecător CSJ despre aceste două apartamente sau măcar a „avocaților” lui în persoana doamnei Stamate sau domnului Litvinenco. Am crezut că poate cineva din partea guvernării va solicita de la mine acest document cu adresele apartamentelor. Nimic!” – spune Slusari.

Arătându-se nedumerit de lipsa reacțiilor, Alexandru Slusari a ironizat pe seama faptului că astfel pot fi reîntorși în sistemul judecîtoresc și alți judecători controversați:

„Liniște mormântală de la factori de decizie și bâlbâieala unor deputați PAS în studiori TV despre evaluarea, care cândva și undeva va cuprinde pe toți. Păi, întoarceți-i atunci și pe Poalelungi, Druță și Pleșca! Să-i evaluați și pe ei! Вдруг sunt judecători buni. Asta e transparența și meritocrația, domnii de la guvernare? Așa se comunică cu societatea? Dacă mergeți pe această cale, atunci nu este departe ziua, când o să cereți scuze de la oligarhii criminali, așa cum a făcut Filat”.

Amintim că Alexandru Slusari a publicat recent un act de verificare al companiei de construcție Basconlux, în care este vizat „un oarecare Dorel Musteață”, care a procurat în 2017 două apartamente în centrul capitalei cu puțin peste 40 mii euro.

„Poate este un однофамилец? Din ultima declarație de avere a „reformatorului” justiției puteți afla că dânsul are în proprietate un apartament de lux, cu o suprafață de peste 100 de metri pătrați, pe care l-a primit drept donație, în 2019, de la o rudă. Dânsul zice că de la soacră. Solicit ca domnul Musteață să explice conținutul acestui document, iar pentru organele abilitate sunt gata să prezint actul respectiv cu adresele apartamentelor.”- a scris atunci Slusari.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri