20.2 C
Chișinău
duminică, 14 august, 2022

Alexandru Slusari: „Emisarii” lui Plahotniuc promovează la Bruxelles minciuni, atunci când se discută alocarea sprijinului financiar pentru Moldova

Must read

Comentarii recente

„Emisarii” oligarhului Vladimir Plahotniuc promovează la Bruxelles două minciuni principale, atunci când se discută alocarea sprijinului financiar pentru Republica Moldova. Despre asta spun aproape toți parlamentarii europeni cu care se întâlnesc reprezentanții Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, conform vicepreședintelui formaţiunii, Alexandru Slusari.

În primul rând, conform lui Slusari, „ortacii lui Plahotniuc spun că dacă nu ne acordați suport financiar, atunci nu vom avea bani pentru salarii și pensii”. „Adică, noi pe intern în fiecare zi auzim cifrele triumfaliste despre supra îndeplinirea bugetului cu 4 miliarde de lei. Și că Guvernul are venituri suplimentare pentru majorări de pensii începând cu 1 noiembrie 2017. Iar la europeni, Lupu și Sîrbu se duc cu mână întinsă și plâng cu lacrimi de crocodil de soarta bugetarilor și pensionarilor din Moldova”, comentează Slusari.

Altă minciună, în viziunea vicepreședintelui PPDA, este că „dacă nu ne dați bani, va veni Putin cu finanțare”.

„Mulți eurodeputați au rămas perplex, când au aflat de la noi că din data declarării Independenței Moldovei Rusia niciodată nu a finanțat Moldova, chiar dacă la putere erau forțele antioccidentale. Mai scurt, eu am trăit mai multe clipe de rușine pentru țara mea din cauza denaturării imense a realităților din Moldova, făcute de exponenții acestui regim criminal. Furturi, represiuni și manipulări de proporție sunt pilonii de bază a unui stat autoritar, la care visează Plahotniuc și de care noi suntem foarte aproape”, se mai arată într-un mesaj al vicepreședintelui Platformei DA, Alexandru Slusari.

Sursa:independent.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri