22.2 C
Chișinău
luni, 15 august, 2022

Alexandru Slusari: „Economia RM se menţine datorită remitenţilor; De asta guvernarea are nevoie de banii moldovenilor din străinătate, însă se teme de activismul lor politic”

Must read

Comentarii recente

Regimul de la guvernare are nevoie de banii cetăţenilor noştri din străinătate, însă se teme de activismul lor politic. Declaraţia a fost făcută de vicepreşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Alexandru Slusari.

Totodată, Alexandru Slusari spune că guvernării îi este frică de moldovenii din diasporă, din motiv că ei nu sunt influenţaţi de propaganda şi persecuţiile din ţară.

„În prezent, economia Moldovei se menţine pe linia de plutire eminamente datorită remitenţilor. Valoarea transferurilor din străinătate depăşeşte de câteva ori valoarea investiţiilor străine, precum şi valoarea asistenţei externe”, a adăugat vicepreşedintele Platformei DA.

În context, Alexandru Slusari spune că „în calitate de „recunoaştere” a meritelor Diasporei, guvernare Plahotniuc-Dodon a decis să discrimineze politic pe conaţionalii noştri de peste hotare. Astfel, în loc de minimum 12 circumscripţii, diaspora s-a ales cu doar trei”.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri