14.4 C
Chișinău
joi, 26 mai, 2022

Alexandru Slusari după publicarea contractului cu Gazprom: Act de trădare națională

Must read

Comentarii recente

După ce presa a publicat contractul semnat între Moldovagaz și Gazprom, Alexandru Slusari, ex-deputatul Platformei DA, susține că acesta este un act de trădare.

”Nu în zadar noi am solicitat publicarea contractului cu Gazprom! Dacă textul este autentic, asistăm la un ACT DE TRĂDARE NAȚIONALĂ! Din contract reiese că Moldovagaz și-a asumat obligațiunea să ACHITE gazele furnizate în Transnistria. Peste 2 MILIARDE anual! Nu este clar dacă asemenea obligațiuni nu au existat și pentru anii precedenți. Ce a fost semnat în prezența Dvs., domnule Spînu? Sunteți cu inima împăcată? Așteptăm explicații publice ale Guvernului! Demisia ministrului Infrastructurii ar fi o pedeapsă minimală!”, susține Slusari.

Amintim că, contractul dintre „Moldovagaz” și „Gazprom” privind livrarea gazului, semnat la 29 octombrie 2021, a fost făcut public, marți, neoficial. Ulterior, șeful Moldovagaz, Vadim Ceban, a anunțat că va sesiza Procuratura Generală în acest sens. Spînu însă a declarat că contractul nu putea fi făcut public fără acordul Moldovagaz și Gazprom.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri