27.9 C
Chișinău
duminică, 26 iunie, 2022

Alexandru Slusari: După ce Platforma DA a dejucat planul lui Plahotniuc de a organiza o provocare în satul Coşcodeni, regimul a recurs la hărţuirea simpatizantului nostru; A fost chemat la poliţie

Must read

Comentarii recente

După ce Platforma DA a dejucat planul diabolic a lui Plahotniuc de a organiza o mare provocare liderului şi activiştilor formaţiunii în satul Coşcodeni, raionul Sângerei, regimul a recurs la hărţuirea mârşavă şi ilegală a simpatizantului nostru din acest sat, Anatol Trocin, spune vicepreşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Alexandru Slusari.

„Pentru faptul că el a distribuit în localitate informaţia despre întâlnirea eventuală cu Andrei Năstase, Anatol (atenţie, domnule Pirkka Tapiola) a fost chemat la poliţie să scrie explicaţii. Timp de două zile două automobile ale poliţiei s-au aflat lângă casa lui, iar autoturismul personal i-a fost arestat şi dus la secţia de poliţie Sângerei sub pretextul că poliţiştii nu au găsit documentul privind revizia tehnică”, a scris vicepreşedintele Platformei DA pe pagina de facebook.

Mai mult, şi familia acestuia a fost intimidată, spune Alexandru Slusari.

„Ambii feciori ai domnului Trocin activează în organele de drept. Imediat după evenimentul de joi unul dintre ei a avut neplăceri serioase la serviciu”, a declarat vicepreşedintele Platformei DA.

„Aşa creştem teroarea şi frica în Moldova! Sarcina este ca poporul să respire doar la permisiunea guvernării şi după achitarea impozitului pe aer”, a conchis Alexandru Slusari.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri