-0.7 C
Chișinău
sâmbătă, 22 ianuarie, 2022

Alexandru Slusari: „Dodon şi fratele său Plahotniuc fac tot posibilul pentru a provoca un război civil”

Must read

Comentarii recente

Preşedintele Igor Dodon urmăreşte cu orice preţ să aprofundeze conflictele interetnice şi geopolitice, susţine vicepreşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Alexandru Slusari, cu referire la declaraţia recentă a şefului statului precum că va condiţiona reforma Guvernului cu introducerea istoriei Moldovei în şcoli.

„Omul ăsta, alături de fratele său Plahotniuc, face tot posibilul pentru a provoca un război civil. El nu pune condiţii ca să fie anulată legea care pune pe umerii cetăţenilor miliardele furate tot de la ei sau legea care a ridicat vârsta de pensionare. Nu înaintează condiţii pentru a micşora amenzile care recent au fost majorate drastic fără nicio justificare. Pe dânsul nu-l interesează deloc problemele de ordine social-economic, care vizează peste 90 la sută din populaţie”, afirmă vicepreşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr.

„Dânsul are nevoie de continuarea şi aprofundarea conflictelor interetnice şi geopolitice. Este cea mai bună zonă de pescuit pentru hoţi”, a adăugat Alexandru Slusari.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri