-1.8 C
Chișinău
vineri, 27 ianuarie, 2023

Alexandru Slusari: Cu cât mai cuprinzătoare devine în ţara noastră „stabilitatea” hoţilor de miliarde, cu atât mai accelerat se produce exodul populaţiei

Must read

Comentarii recente

La începutul anului de studii 2017/18, numărul de studenţi era de 65,5 mii de persoane (fără străini), înregistrând o diminuare cu 9,2 mii (12,3%) comparativ cu anul de studii precedent, a spus vicepreşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Alexandru Slusari.

„Aceste cifre sunt prezentate de Biroul Naţional de Statistică, nu de opoziţie. Unde au dispărut peste 9 mii de TINERI?”, se întreabă Alexandru Slusari.

„Când guvernarea raportează despre creşterea nemaipomenită a exportului, nu cumva se ia în calcul şi exportul, poate irecuperabil, al acestor adolescenţi, care ar trebui să reprezinte viitorul Moldovei? Cu cât mai cuprinzătoare devine în ţara noastră „stabilitatea” hoţilor de miliarde, cu atât mai accelerat se produce exodul populaţiei. În primul rând al populaţiei tinere”, a afirmat vicepreşedintele Platformei DA.

În context, Alexandru Slusari susţine că pentru a stopa acest fenomen este nevoie de schimbat actuala guvernare.

„De dragul copiilor şi nepoţilor noştrii suntem obligaţi să schimbăm acest regim mafiot şi să oprim procesul premeditat al depopulării ţării, până când acesta nu a devenit unul totalmente ireversibil. Iată de ce schimbarea trebuie produsă şi o vom produce împreună cu Oamenii Demnităţii şi Adevărului”, a conchis Alexandru Slusari.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri