4.3 C
Chișinău
miercuri, 8 decembrie, 2021

Alexandru Slusari: „Când regimul va cădea, cei care lucrează acum pentru Plahotniuc vor pune coada între picioare, dar poporul nu va uita niciodată numele sculelor dictatorului cu dereglări mentale”

Must read

Comentarii recente

slusari-alexandruVicepreşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Alexandru Slusari, a salutat gestul prezentatorilor emisiunii „Ora de Ras” de la Jurnal TV, care au prezentat scuze publice familiei şi rudelor pompierului decedat în incendiul din sectorul Ciocana, după difuzarea unui subiect care a stârnit nemulţumiri în societate.

„Nu greşeşte doar cel care nu face nimic. Constantin Cheianu şi Anatol Durbală sunt doi oameni curajoşi, care îşi pot recunoaşte şi să-şi asume greşeli. Respect deosebit pentru acest gest”, a declarat Alexandru Slusari.

În context, vicepreşedintele PPDA a criticat activitatea jurnaliştilor care lucrează în holdingul media al oligarhului Vladimir Plahotniuc.

„Vreau să le întreb ceva pe toate pornocanalele lui Plahotniuc. Când toată gruparea asta de aşa-zişi ziarişti o să ceară scuze de la poporul intoxicat de dânşii timp de 6 ani? Pentru linşaj mediatic fără precedent în adresa lui Andrei Nastase şi familiei lui?

Pentru 30 de mii de sirieni, care au apărut în mintea bolnavă a lui Plahotniuc după o volantă nocivă la GBC? Pentru toate lucrurile scârboase spuse în adresa Maiei Sandu? Pentru complicitatea în procesul capturării statului şi sărăcirii propriului popor? Eu ştiu că atunci când acest regim va cădea, voi, în cel mai bun caz, veţi rămâne cu coada între picioare că aţi fost impuşi şi şantajaţi. Eu sunt sigur că poporul nu va uita niciodată numele celor care au compromis meseria de ziarist şi au devenit sculele docile ale dictatorului cu dereglări mentale”, a conchis Alexandru Slusari.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri